21

Skk

преди 5 години

Какво ми слагаш -. Какво ще им направят! Ще го глобят ли, книжките ли ли ще им вземат или пък ще им свалят номерата а? А да сетих се ще ги снимат с ония скъпите камери и ще чакат от умрел писмо. Те ако можеха да им направят нещо, както нас ни *** в Румъния, Гърция, Сърбия и др. Държаваи, ямаше да карат като луди щом влезнат в БГ. Ти слагащия минуси цъкай щото и ти това можеш!

20

Skk

преди 5 години

Ще им махат за довиждане, щото друго не могат да им направят.

19

Ха ха ха ха

преди 5 години

,,По магистралите..."По кои бе?То така написано,все една абсурдистан опасан от магистрали от край до край :)))Жалък си бочоуууу,ЖАЛЪК И СМЕШЕН СИ !В същото време в една Сърбия като влезеш и си караш по реални магистрали от-до.

18

Свърших бензина

преди 5 години

Катаджиите са само с една кола и те са двама ама ако си закрия номера със салфетка ще имат да се чудят как да ме проследят и глобят. Как ще ме таксувате? Аз ще им избягам. Аз съм 300 дис ис СПАРТАААА така ще летя . Моят мотор ще успее важното номера да не ми знаят. Хубаво е да си имаш два номера един фалшив и един оригинален. Ама фалшивият номер няма да могат да го засекат с компютрите затова най добре със салфетка да го закрия. Евала барнал съм се.

17

Препатил

преди 5 години

Аз искам да попитам само едно: Защо нас ни таковат както си искат а Румънци и Турци хвъчат със по над 50 км.ч. и никой ама никой не се и опитва да ги спре??? И не визирам само Турските тираджии а въобще всичко което хвърчи по Българските пътища със турска и румънска регистрация. Сякаш тук сме околовръсното на замъка на граф Дракула

16

Анонимен

преди 5 години

"*** за 75 години колко магистрали направиха и с по колко ленти, че толкова фантазираш???"*** строиха където трябва - виж МКАД и плачи: 110км, 10 ленти, крайните две леви ленти са по 3,5 метра, всички останали по 3,75 метра. Допустима скорост на движение 100км/ч, разчетена скорост на движение 150км/ч. Годината е 1962-ра, майката и баща ти още са в детската градина - бъдещи пионерчета.А в България, рупате тревата и се чудите 30 години - ще се строи ли Белене или не?

15

Партиен член

преди 5 години

По заповед на АПИ. Запомнете това.От София камионите ги спират в аварийната лента против всякакви правила. Когато се удари някой в последния камион да се знае кой мозък е наредил това.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКоригирам се , не от "Струма" , а от "Марица", моя грешка

13

До 75

преди 5 години

"ОКОЛОВРЪСНОТО НА МИЛАНО Е 4 ЛЕНТИ-СЕВЕР+АВАРЙНА.-И 4 ЛЕНТИ ЗАПАД+АВАРЙНА-ОБЩО 10 ЛЕНТИ." *** за 75 години колко магистрали направиха и с по колко ленти, че толкова фантазираш??? Вози се на техния пръстен от магистрали Тракия-Хемус-Черно море, който преди 55 години казаха, че всеки момент ще завършат. Там магистралите са по 4 ленти, затова не мрънкай.

12

Анонимен

преди 5 години

Какъв контрол , какви пет лева? Преди около час пътувах по магистрала "Тракия" и от разклона на магистрала "Струма" до София беше АД! "Чистокръвни" немци, французи и т.н. караха като обезумели. Да, видях една патрулка, която се движеше с 80 км/ч в активната лента за движение и създаваше допълнително натоварване на пътя с ниската си скорост. Тирове изпреварват с 90км. изобщо красота!

11

Водач на бул дозер

преди 5 години

Не ми дреме как диво летят

10

ВОДАЧ НА М П С

преди 5 години

НА 25 и 26 август пътувах от София до гр. Сливница и обратно, "гастарбайтерите" летяха като за Формула, беше опасно ,но нямаше контрол, това е недопустимо.

9

Анонимен

преди 5 години

А на Околовръстното на София какво ще сложат? Там чужденците шофират като подивели с над 150 км/час, а КАТ спи.

8

Фалш

преди 5 години

Ще се работи усърдно с радара както винаги и пак както винаги на точно определените места и пак ще има превишена скорост от 15-20 км от разерешената.....

7

Анонимен

преди 5 години

А КАТ ще пише ли актове на общините и строителите на пътища за катастрофи и убийства на пътя предизвикани от дупки,полиран асфалт,тесни завои,мантинели по средата на пътя,липса на маркировка и знаци?Или ще си я кара както досега да пише актове на шофьорите с абсурдната и незаконна квалификация "несъобразена скорост"?

6

House M.D.

преди 5 години

"Хора, подарете нещо... че сал една паница леща е заплатата ни в МВР!" Веселящ Маринован

5

1

преди 5 години

А ЗАЩО колите на турските гастарбайтери, необезпокоявани пресичат София по жълтите павета???

4

От германия

преди 5 години

Кви гастарбейтери бе,тука ваканциите свършиха и всичко живо вече е тука.Сетила се Мара...

3

anonimen

преди 5 години

xa xa kakto sa se baredili na snimkata prili4at na procqci xa xa

2

Анонимен

преди 5 години

Ще работят ли? Нали бяха само регистриращ орган?