Снимка: Investor Media Group
fallback

КАТ продължава със засилените проверки по пътищата в рамките на ежедневния контрол над пътната мрежа в страната.

От петък до неделя полицейските екипи са проверили 13 350 моторни превозни средства и 18 195 души, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Oще по темата

Установени са общо 11 078 нарушения, от които 3 678 са за управление на МПС с превишена скорост. Издадени са 5 500 фиша и 1 900 акта за установени административни нарушения.

Отнети са 152 свидетелства за управление на МПС заради неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 694 електронни фиша.

Засилените проверки ще продължат до края на септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Велев

преди 5 години

Контрола трябва да е всекидневен. Освен скорост защо не проверяват фаровете? Вечер вече е кошмар да се кара. Десния ум фар ми свеити в очите, левия под бронята. Доста са и ксеноните поставени във фарове без лупа. Ксенона в обикновен фар има голямо разсейване на светлината. Диодните крушки в обикновен фар нямат такъв проблем, плюс това светят доста по-добре на мокър път и намалена видимост. А регулирането на фаровете би трябвало да се прави при годишния технически преглед и да се пломбират.

28

Понти

преди 5 години

Стъкмистиката се наглася. Въз основа на нея нови ограничения, по-високи глоби, повече щат за полицаи, по-високи заплати, по-висока ГО, повече бюджет за радари, камери и тн и най вече по-високи рушвети за зелените т.ъпаци.

27

95%

преди 5 години

Лелеее, положението е сериозно щом има 95% констатирани нарушения. Някой само да се замисли какво означава това... Държава цирк.

fallback