29

Велев

преди 5 години

Контрола трябва да е всекидневен. Освен скорост защо не проверяват фаровете? Вечер вече е кошмар да се кара. Десния ум фар ми свеити в очите, левия под бронята. Доста са и ксеноните поставени във фарове без лупа. Ксенона в обикновен фар има голямо разсейване на светлината. Диодните крушки в обикновен фар нямат такъв проблем, плюс това светят доста по-добре на мокър път и намалена видимост. А регулирането на фаровете би трябвало да се прави при годишния технически преглед и да се пломбират.

28

Понти

преди 5 години

Стъкмистиката се наглася. Въз основа на нея нови ограничения, по-високи глоби, повече щат за полицаи, по-високи заплати, по-висока ГО, повече бюджет за радари, камери и тн и най вече по-високи рушвети за зелените т.ъпаци.

27

95%

преди 5 години

Лелеее, положението е сериозно щом има 95% констатирани нарушения. Някой само да се замисли какво означава това... Държава цирк.

26

Милен

преди 5 години

Скоро карах Волга, която шефа ми си купи от Шумен до София. Еми взех го за четири часа и половина със спиране за кафе. Комфортно и без никакви зор а тва е машина от миналия век. Не знам за кви коли са направени ограниченията чесно.

25

Джи

преди 5 години

Добре,че още можем да се разберем за 20-50лв, че с тези ограничения 40-60 на прав участък няма стигане и няма нерви....

24

Джи до гост 23

преди 5 години

Неее, резултата е тотално административно задръстване във връчването на Ел фишовете и няколко стотин хиляди лева впо джобовете на зелените униформи...те просто фабрично са направени да засмукват банкноти по 20-50-100лв - е това е събираемост, социална политика за контролните органи и най-вече ПРЕВЕНЦИЯ!

23

Joko

преди 5 години

Ми тя работата е съвсем изпусната.... 11 хил. нарушения от 13 хил. проверки.... ба си !!

22

гост

преди 5 години

Ефект - 0

21

Анонимен

преди 5 години

До До 15КАТ и институциите не убиват! Да, дразнят с листата им или бездействие в преобладаващите случаиДа има много фактори, но убива липсата на реална преценка, разсеяността, надценяването, липсата на адекватна поддръжка и тн. На 90% всичко зависи от водача! Даваш пример с Германия.Там се оставя 30-50м дистанция по магистралите, на двулентов път почти няма изпреварвания. Дисциплината е желязна. Чести смени на ленти няма, липса на мигач е рядкост. Автомобилите са достатъчно по нови и сигурни

20

21внк

преди 5 години

Браво на КАТ

19

GHT

преди 5 години

До Анонимен 17Малоумни сте вие, които ги правите тези нарушения. Големите тарикати. Заради вас загиват хора.

18

До 15

преди 5 години

Може би не си ме разбрал правилно. Казвам, че КАТ, правителство, система на управление, ние самите, че си избираме такива управляващи, всички сме виновни. Вината не е еднолична. Има много фактори, които оказват влияние. Защо такива трагедии са рядкост в нормалните държави. И там има катастрофи, но броя на загиналите е по-малък. Спомням си, че гледах по телевизията преди време верижна катастрофа в Германия на магистрала. Имаше меле от десетки автомобили, а жертвите бяха няколко човека.

17

3M

преди 5 години

КАТ спи и имитира дейност.

16

Анонимен

преди 5 години

А останалите над половин милиард нарушения за тези три дни, КАТ защо ги е подминал?

15

Анонимен

преди 5 години

Егати малоумния закон, щом 80% са нарушителите му!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анти ГЕРБСамо ние не сме виновни, че се кара с морги, без гуми, като за последно, с телефони и купени книжки...*** е велик!

13

Анонимен

преди 5 години

От тези 11000, 15000 падат в съда.Тродинедки, объркани ЕГН-та, липса на реквизити и т.н.

12

Анти ГЕРБ

преди 5 години

КАТ бди! Е, колко бди статистиката го показва. За последните 3 дни загиналите са 21. А днешния 3-ти ден още не е свършил. Но за броя загинали не са виновни само от КАТ. Виновни са управляващите и цялата система на управление. Виновни са фирмите, извършващи ремонти по пътищата. Виновни сме всички ние, че търпим това да се случва.

11

Анонимен

преди 5 години

Аз пък познавам на един жената...

10

Камата

преди 5 години

Аз пък познавам един катаджия,който дава пари на жена си,да прави секс с него,но на сутринта я спира, глобява я и си ги взи.а парите.Мама,да не е един и същ катаджия.