Снимка: Прессекретариат на президента
fallback

Държавният глава Румен Радев изразява най-искрените си съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа край град Своге.

Oще по темата

Заради трагичния инцидент президентът отменя участието си в тържествената заря-проверка тази вечер в град Габрово по случай отбелязването на 141 години от Шипченската епопея, съобщават от прессекретариата на държавния глава.
 
До момента от Центъра за спешна медицинска помощ - София потвърдиха за 13 загинали при тежката катастрофа.

Екип на Спешна помощ транспортира към София 40-годишна жена в изключително тежко състояние, а 73-годишна жена е с тежка политравма.

Все още няма точна информация за броя на ранените. Готовност да приемат ранените от катастрофата имат "Пирогов", болница "Св. Анна", ВМА, както и всички големи болници в страната.

По първоначална информация, автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя, съобщиха по-рано от МВР.

Участъкът на инцидента временно е затворен за движение. Към мястото на катастрофата пътуват още полицейски и пожарни коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Хахахаха

преди 5 години

В грешка си Пенчо, президентът ни е подчинен и подкрепен от БКП!!

60

Активист на БКП

преди 5 години

Поддръжниците на един пожарникар и друг дипломирал се в училище за б***внор***звив***щи е естествено да мразят един въздушен ас , спечелил президентското място без партийна подкрепа срещу бивша партийна секретарка от Плевен ,която имаше мощна подкрепа в лицето на ЦК на ГЕРБ !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Президента като държавен глава изказа съболезнования.Получовеците веднага го оплюха.С такава *** е ясно защо България е на това страшно положение.

fallback