Снимка: Pixabay

Близки и приятели на 33-годишната Ренета Томова, която почина преди дни, малко след като роди дъщеря си Мария, се сбогуват с нея днес в Сливен. От болницата, в която тя издъхна,съобщиха, че състоянието на бебето й се подобрява.

Заради парезата на ръката е започнала рехабилитация. Според лекарите в болницата детето ще се възстанови напълно. Малката Мария получи увреждането по време на тежкото раждане на 15 август. Момиченцето ще бъде осиновено от вуйчо си.

Още по темата

Днес в Сливен е поклонението пред паметта на Ренета Томова. В София също ще има поклонение, на което ще се съберат нейни приятели и близки, съобщи Bulgaria ON AIR.

В същото време разпитите в Сливенската болница за смъртта на младата жена продължават. Родителите и близките й обвиняват лекарите, че са виновни за фаталния край. Те споделят последните си разговори с Ренета, в които тя разказва, че са скачали върху нея и всичко я боли.

Близките и родителите също ще дават показания.

Аутопсията на Ренета е направена в понеделник. Очакват се резултатите от назначената тройна съдебна експертите. Всички документи по случая вече са предадени на следствието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase