Снимка: Булфото, архив
fallback

С тежък инцидент започна сутринта в Пловдив. Лек автомобил помете 20-годишен работник от общинската фирма "Чистота", който загина на място.

Трагедията се разиграла до надлез "Скобелева майка" на изхода на града, сигналът за инцидента е подаден в 7:35 часа, съобщава "Фокус".

75-годишен водач на фиат блъснал младежа, който подменял знамената по стълбовете за 6 септември, когато е празникът на Пловдив.

В момента се извършва оглед, а движението е силно затруднено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Що да е възрастен човека бе. Не е възрастен. Нали една "политичка" каза, че това е "цветуща възраст" и възрастта за пенциониране требе да се увелечи.

18

Гост

преди 5 години

Да се увеличи пропагандата против нарушаване правилата за движение. Да се увеличат наказанията като паричен размер.

17

Гост

преди 5 години

Моите съболезнования на близките на загиналото момче. Старите хора трябва да имат обозначения по автомобилите, да има кампании за толерантност - защото само 2%, по статистика, от водачите са в много добра кондиция да шофират, останалите сме с проблеми - години, зрение, кръвно, възможност за съсредоточаване, проблеми, смърт в семейството, депресия, апатия, спокоен характер, безпаричие, проблеми в любовта или с децата и т.н. Да държат някаква форма на опресняващ изпит, което е обосновано.

fallback