19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Що да е възрастен човека бе. Не е възрастен. Нали една "политичка" каза, че това е "цветуща възраст" и възрастта за пенциониране требе да се увелечи.

18

Гост

преди 5 години

Да се увеличи пропагандата против нарушаване правилата за движение. Да се увеличат наказанията като паричен размер.

17

Гост

преди 5 години

Моите съболезнования на близките на загиналото момче. Старите хора трябва да имат обозначения по автомобилите, да има кампании за толерантност - защото само 2%, по статистика, от водачите са в много добра кондиция да шофират, останалите сме с проблеми - години, зрение, кръвно, възможност за съсредоточаване, проблеми, смърт в семейството, депресия, апатия, спокоен характер, безпаричие, проблеми в любовта или с децата и т.н. Да държат някаква форма на опресняващ изпит, което е обосновано.

16

Totenkopf

преди 5 години

Естествено на изкукалия дядка нищо няма да му направят, нали ако го оставят в ареста ще пукне, така пуснаха по живо по здраво ония, от Сандански, който прегази момиченцето.

15

BG

преди 5 години

Каране с превишена скорост - нормално ! Ха сега, нали много бързаме и караме като луди - тоя доста ще бъде забавен !Ако си беше карал нормално с 50-60 км/ч щеше да има предостатъчно време за реакция ! Ама ние в града караме с 80-100, щото много бързаме, пък тия дето карат бавно са *** дето ни бавят и нервят !

14

Анонимен

преди 5 години

Като чета, как се лее злоба по адрес на възрастните хора, не само по този случай, а по приницип, чудя се, тези майки и бащи въобще раждали и отглеждали ли са ги? Чели ли са приказката на А. Карлийчев, дядо и внуче?

13

Анонимен

преди 5 години

20 ГОДИШНИЯТ Е ЗАДЯВАЛ ВНУЧКАТА И ТЕ ТИ БЕЛЯТА

12

Анонимен

преди 5 години

Пътувам си по магистралата иииии двама притичват с някакви неща.Оказва се че са тръгнали да сменят билборда, но от другата страна, за да не въртят Х километра 6 ленти ги претичват....Та и тук не знаем как е било, статията е описателна колкото да се натътри на годините на дядото.

11

Реалист

преди 5 години

У нас, за да се спести някой лев, не се поставя сигнализация при ремонти или други дейности. Много хора загубиха живота си, на запад от километри има светлинни табла, знаци и т.н. Общините и държавата като цяло проявява проявява престъпна небрежност по този въпрос.

10

Анонимен

преди 5 години

Сменял знамена по стълбовете, те не са ли на тротоара. В статията никъде не е споменато водача на МПС-то да се е качил на тротоара . Накрая да не излезе, че фирма "Чистота" не е осигурила необходимите средства за сигнализация и безопасност.

9

dsadasd

преди 5 години

До АнонименТълковният речник го погледни ти, защото това твоето не е никакъв сарказъм...

8

Джъстиса

преди 5 години

За без фар денем - глоба, ама за оглупял и окьоравял санкцийка йок.

7

прав си

преди 5 години

До Анонимен 1А на *** да се забрани да дращят по форумите!

6

Логика

преди 5 години

Защо много често се набляга на пола и възрастта на някой от участниците , а не се споменава дума за причината довела до инцидента ? Дали не е умишлено !

5

Анонимен

преди 5 години

Обикновено това го правят 18-30 годишни. Загиналият 20 годишен дали е спазвал правилата за безопасност?

4

Анонимен

преди 5 години

До dsadasdНяма нужда от звездички! Типичен!Виж в речника какво е "сарказъм"

3

dsadasd

преди 5 години

До АнонименИ как ще отмъсти, бе, ***....затворниците да не са без пари?те са по-скъпи от пенсионерите...

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя дедо е цакъл 10 години в повече правителството с пенсия. Правителството ще отмъсти чрез съдебната си система

1

Анонимен

преди 5 години

Работниците обезопасени ли са били!????