Снимка: БТА
fallback


Бургас няма да има плаж за нудисти. Местните управници отхвърлиха предложението на общинския съветник Живко Табаков за обособяването на специална зона за любителите на голото плажуване. Внесената от него докладна беше провокирана от гражданската инициатива "Не на голите на плажа" и събраните подписи.

Нели Тончева е инициатор на подписката, с която се искаше забрана на голите тела на градския плаж. За месец са събрани над 1600 подписа и тя вече е входирана в местния парламент, съобщава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


От гражданската инициатива настояват да се промени общинската наредба за обществения ред и да се глобяват летовниците без бански. Подписката е била подкрепена и от много чужденци.

След като Бургас скочи срещу голите на плажа, общинският съветник Живко Табаков предложи в морския град да се обособи първият нудистки плаж в страната, в една от неохраняемите ивици до града.

Идеята бе посрещната с одобрение от жителите на Бургас. Предложението обаче беше отхвърлено от местния парламент, въпреки че много негови колеги си спомниха 80-те години, когато в Бургас е имало "Евин" и "Адамов" плаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Масажиста

преди 5 години

Ами ако не знаете да ви кажа коя е *** Тончева...и защо се води тази *** кампания за голите на плажа в Бургас.Това е жената на Протестанския пастор Живко Тончев...от протестантския молитвен дом до Пожарната в Бургас.Всичко е разлайване на кучета..пари..увреждане имиджа на Бургас.Няма плажове по света на които да няма гол народ....обиколил съм повече от половината земя....само тук има забранителни изцепки от *** индивиди.Никой на никого не пречи на плажа.

92

Анонимен

преди 5 години

До До Евин-Адамов плаж?"..или защото жените искат първо да получат тен, а после да тръгнат по презрамки и блузи с гол гръб и да не са "шарени"...".......................................................................Спокойно можеш да си свалиш презрамките на сутиена и няма да имаш проблем с "показването" на нашарени места. А от триъгълничето на долнище на бански, не виждам какво ще показваш, там, че да се забележи разлика в тена. Ай, моля, без пилешки философии.

91

Анонимен

преди 5 години

На евиния плаж дупките в стената бяха колкото да погледнеш. На адамовия бяха по 1 педя в диаметър ;)))

fallback