93

Масажиста

преди 5 години

Ами ако не знаете да ви кажа коя е *** Тончева...и защо се води тази *** кампания за голите на плажа в Бургас.Това е жената на Протестанския пастор Живко Тончев...от протестантския молитвен дом до Пожарната в Бургас.Всичко е разлайване на кучета..пари..увреждане имиджа на Бургас.Няма плажове по света на които да няма гол народ....обиколил съм повече от половината земя....само тук има забранителни изцепки от *** индивиди.Никой на никого не пречи на плажа.

92

Анонимен

преди 5 години

До До Евин-Адамов плаж?"..или защото жените искат първо да получат тен, а после да тръгнат по презрамки и блузи с гол гръб и да не са "шарени"...".......................................................................Спокойно можеш да си свалиш презрамките на сутиена и няма да имаш проблем с "показването" на нашарени места. А от триъгълничето на долнище на бански, не виждам какво ще показваш, там, че да се забележи разлика в тена. Ай, моля, без пилешки философии.

91

Анонимен

преди 5 години

На евиния плаж дупките в стената бяха колкото да погледнеш. На адамовия бяха по 1 педя в диаметър ;)))

90

муспи

преди 5 години

Бургаския Окръжен Комитет на Партията е готов да го отмени, при условие че Бойко Борисоф с Цецо, че и понякога и Станишката не идват на плажа, защото това предизвиква навалица от екипи на европейски телевизии, а това режи доходите от туризма! Другари, да не се отвличаме с тези спуснати от Класовия Враг масали, докато изсраел е подложен на блокада от ПЛО! Не са яли свинско от цяла седмица, ходят голи от мизерия!

89

Анонимен

преди 5 години

Срам за вас бургаслии. Варна винаги е била и ще бъде Морския град. Морската столица.

88

До Евин-Адамов плаж?

преди 5 години

Хората ходят на такива плажове за да се пекат, а не за да гледат публиката наоколо.Воайорството е наказуемо, не знаеш ли?Има огромна разлика между нудизма (той е цяла идеология) и хората, които ползват Евин или Адамов плаж.На Евин или Адамов плаж се ходи или по здравословни причини, или защото жените искат първо да получат тен, а после да тръгнат по презрамки и блузи с гол гръб и да не са "шарени".Внимавай нудистите да не те усетят, че си при тях, за да "гледаш"! Ще те напердашат.

87

Анонимен

преди 5 години

ГЕЙ паради може ! Нудизъм НЕ !!!

86

Анонимен

преди 5 години

Че ми одат голи по плажа,,аааа сиктир,,

85

Евин - Адамов плаж ?

преди 5 години

Какъв Евин какъв Адамов плаж бе ?Евиния плаж е само за жени ,а Адамовия само са мъже !Аз съм мъж е не искам да ходя да гледам голи мъже ,а искам да гледам голи жени ! Жените пък не искат да гледат голи жени , а искат да гледат бананите на голите мъже ! Затова нудистките плажове трябва да са смесени ,общи за жени и мъже заедно ! Никакви Евини и Адамови плажове !

84

ха ха ха

преди 5 години

ми тя русата уроспия от репортажа как ще си показва силикона,как ще си намира клиенти?и това няма нищо общо с демокрацията- това е проституция и мястото не и е на плажа сред почиващите хора .

83

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТогава ходи гол навсякъде за да покажеш колко си свободен.

82

привет от Германия

преди 5 години

До Хм!Да питам само някои от тук коментиращите... Къде намерихте връзка между нудизма и либерализма??? Съвсем сте изпушили! ................Значи ако човек помисли малко по-философски и по-рационално може и да намери някаква връзка ! Нудизъм = голота , либерализъм = свобода ! Голият човек е свободен , той няма задръжки , той е натурален и естествен ! А облеченият и капсулованият човек не е свободен , той е изкуствен ,прикрит и покрит от всякъде !

81

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 79/Я не ги покоросвайте ,че акъла не им е много.

80

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ЕХ ЖАЛКО.МНОГО *** СЬМ НАПРАВИЛ НА ТОЗИ ПЛАЖ на младини

79

Анонимен

преди 5 години

И правилно. Ориент сме все пак. Сега трябва забрадките да въведат.

78

Хм!

преди 5 години

Да питам само някои от тук коментиращите... Къде намерихте връзка между нудизма и либерализма??? Съвсем сте изпушили!

77

Fallschirmspringer

преди 5 години

Топлес към кои спада.Защо направо не въведат бурките ,таман ще сме в крак с модата от арабския свят.Още преди много години по време на соца/късния/ жените масово се печаха топлес пред "Метропол","Интера" ,"Морско око"-На Златните пясъци

76

!

преди 5 години

Бургазлииските комунисти да съберат 1600 подписа за да си върнат комунизма. Срам за българите. Живеем в нормален либерален свят а не в комунизъм.

75

Анонимен

преди 5 години

Браво на бургазлии, на либералните *** трябва да се даде отпор, в противен случай ще искат още и още права да ни дразнят. Утре ще поискат и по улиците да се разхождат голи.

74

привет от Германия

преди 5 години

До българин с РодинаОтделно плащам данък сгради и данък смет въпреки ,че не живеят в България и не изхвърлям смет в контейнерите ! А ти си въобразяваш ,че допринасяш за България повече от мене !