fallback

Главната роля в следващата история играе 29-годишната Анита Доганова. Сутрин тя прекрачва прага на детската градина, където я чакат 16 деца, а вечер влиза в залата, слага ръкавиците и излиза за поредния спаринг.

Анита е един от най-добрите ММА бойци у нас. Занимава се с педагогика и вече 6 години работи в детска градина.

Родителте на децата пък гласуват пълно доверие на професионалната ММА състезателка.

"Аз съм обикновено работещо момиче, което тренира всеки ден в залата. Което трябва да отделя време за работа и за тренировки. Всяка тренировка върви с мисълта как много скоро ще ме потърсят за мач", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Колко скучни, досадни, безинтересни! Съвместила била две несъвместими крайности! Едно, щом ги съвместява, значи не са толкова несъвместими, колкото на ВАС ви изглеждат. Две, това я прави интересна и оригинална, за разлика от вас!

29

Анонимен

преди 5 години

има още малко - изкарват до 39 щом къркат едни и същи редове и колонки от Менделеевата таблица.

28

Анонимен

преди 5 години

До НекъфАха, това, че не съм отишъл да си "развивам" главата като боксова круша а я използвам по предназначение - да мисли, това значи, че никога не съм влизал "във физкултурата". Ама че умно, сам ли го измисли, или някой ти помогна? И много ясно, че ще пляскаш с ръце и ще се радваш на статията. ММА е създадено точно да забавлява простьовци като тебе. Целта на бойните изкуства е самозащита. Не е за ***, бъхтещи се за да забавляват други ***.

fallback