30

Анонимен

преди 5 години

Колко скучни, досадни, безинтересни! Съвместила била две несъвместими крайности! Едно, щом ги съвместява, значи не са толкова несъвместими, колкото на ВАС ви изглеждат. Две, това я прави интересна и оригинална, за разлика от вас!

29

Анонимен

преди 5 години

има още малко - изкарват до 39 щом къркат едни и същи редове и колонки от Менделеевата таблица.

28

Анонимен

преди 5 години

До НекъфАха, това, че не съм отишъл да си "развивам" главата като боксова круша а я използвам по предназначение - да мисли, това значи, че никога не съм влизал "във физкултурата". Ама че умно, сам ли го измисли, или някой ти помогна? И много ясно, че ще пляскаш с ръце и ще се радваш на статията. ММА е създадено точно да забавлява простьовци като тебе. Целта на бойните изкуства е самозащита. Не е за ***, бъхтещи се за да забавляват други ***.

27

Некъф

преди 5 години

На всияки философи които не са влизали във физкултурата даже ще им кажа едно, плаша се не от спортисти и хора които умеят да се бият, а от комплексирани философи като вас!Относно момата си е наред ама вие имате нужда да си извадите главите от задните си части.

26

Анонимен

преди 5 години

До деди"Нещо се е случило с тази мома, за да се хвърля в такива несъвместими крайности"За съжаление, голяма част от хората, занимаващи се с деца не го правят от алтруистки подбуди, нито заради децата, нито защото обичат деца кой знае колко.Прави се най-често защото е доста лесен начин за градене на имидж. Лесно е да знаеш и можеш повече от децата, да имаш достатъчно превес над техните способности, а да се занимаваш с деца изглежда благородно.ММА е другата крайност на същата позьорщина.

25

деди

преди 5 години

Нещо се е случило с тази мома, за да се хвърля в такива несъвместими крайности. То, ако така си избива насъбраната агресия от детската градина....не са добре нещата. А ако има планове да се задоми някога и да има дечиня, да спира с това скотско бъхтене.

24

Анонимен

преди 5 години

Познавам я. Беше учителка на детето ми. Много мило и сладко момиче. Не знаех че е и боец. Браво! Стига сте писали абсолютни глупости!

23

Анонимен

преди 5 години

ММА е еквивалента на бой с кучета за кръвожадното простолюдие. С тая разлика, че кучетата ги карат, и са значително по-умни от средностатистическия ММА "боец".Цялата схема е само и единствено за пари, тотално опорочение на бойните спортове, и няма нищо общо с бойни ИЗКУСТВА. Жалка простащина. То не бе цирк, то не бе търкаляне по земята, то не бе простеене.

22

Анонимен

преди 5 години

Нека се кандидатира жената, такива ни трябват в парламента!

21

Анонимен

преди 5 години

До Бивш учителсъвременните ученици търсят знания, особено професионални, не търсят такива

20

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

По тази логика някой наш шампион по борба ще бъде още по-добър учител. Защото може да смачка тази учителка с два пръста, следователно е по-умен.

19

Анонимен

преди 5 години

Е ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ПРОФЕСОР В КЕМБРИДЖ ЩОМ Е ТОЛКОВА УМНА?

18

Анонимен

преди 5 години

Едно дете нищо не може да научи от такава освен да и слуша глупостите и празните хвалби и импотентни опити за разсъждения

17

Анонимен

преди 5 години

ХОРА КОИТО ГИ БИЯТ ПО ГЛАВАТА ВСЕКИ ДЕН НЕ СА ПОДХОДЯЩИ СА УЧИТЕЛИ.

16

Феминистка

преди 5 години

До Анонимен 15Клишета, клишета, клишета... И защо трябва да има топки, драги? Че те топките са доста чувствителни, правят те уязвим. Най-лесният начин да спреш дъха на един мъж е да му биеш един шут в топките. Вагината рулз!

15

Анонимен

преди 5 години

Жестока! И изглежда свестен човек. И гаджето изглежда свестен човек и съм супер впечатлен, че я плътно до нея. Много ме зарадваха, макар да не ги познавам! Чудни сте, да сте все така!

14

давай

преди 5 години

Има врат, ама от тялото и нищо не се вижда.В УФЦ има доста здрави мацки-киборги, не знам дали ще може да ги конкурира.

13

Разбирко

преди 5 години

От най-добрите мма бойци при жените или общо с мъжете?

12

Анонимен

преди 5 години

Тази мацка се справя мъжки, въпреки че няма топки! Браво!

11

Анонимен

преди 5 години

До Хотел Плиска има една улица "Александър Джендъров"... Само това ми е коментара под тая статия!