Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж и 11-годишно момче са в болница след катастрофа на АМ "Хемус", съобщават от пресцентъра на МВР.

Пътният инцидент е станал след тунела "Витиня" в посока София тази сутрин малко след 9.00 часа. По първоначална информация автомобил, с румънска регистрация, се е ударил в мантинелата. От удара са пострадали шофьорът и детето, пътувало в колата. Пострадалите са откарани в столична болница, съобщава "Фокус".

На място са пристигнали екипи на пътна полиция. Извършва се оглед на мястото на инцидента, както и се изясняват причини за него.

Движението на моторни превозни средства се осъществява в активна и аварийна лента по АМ "Хемус", посока София, затворена за движение е изпреварващата лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Ами, че по калпави пътища от българските има,ли?Няма... дори и в Албания са по добри.А после както винаги турските шофьори или румънските са виновни.Що не се засрамят шефовете на Агенцията по пътищата да кажат тоя бит пазар с нацвъканите билборд до билборд по нашите маги-*** къде са го видели?Дори в Румъния със закон е забранено да си изСЕРЕЖ билборда на разстояние по-малко от 100метра до пътното платно.Ай сиктир на всичките Ви Шефове-пълни аматьори са, некадърници!

6

Така де

преди 5 години

Не ги карайте в болница слабо умните мамалигари бре,нема смисъл.

5

X

преди 5 години

Румънците карат бързо, не само в България, но и в собствената си страна. За турските шофьори пък изобщо да не говорим, бил съм в Истанбул, правят груби нарушения, включително и повечето пешеходци си пресичат както си искат. Българските шофьори като цяло са по-примерни.

fallback