7

Анонимен

преди 5 години

Ами, че по калпави пътища от българските има,ли?Няма... дори и в Албания са по добри.А после както винаги турските шофьори или румънските са виновни.Що не се засрамят шефовете на Агенцията по пътищата да кажат тоя бит пазар с нацвъканите билборд до билборд по нашите маги-*** къде са го видели?Дори в Румъния със закон е забранено да си изСЕРЕЖ билборда на разстояние по-малко от 100метра до пътното платно.Ай сиктир на всичките Ви Шефове-пълни аматьори са, некадърници!

6

Така де

преди 5 години

Не ги карайте в болница слабо умните мамалигари бре,нема смисъл.

5

X

преди 5 години

Румънците карат бързо, не само в България, но и в собствената си страна. За турските шофьори пък изобщо да не говорим, бил съм в Истанбул, правят груби нарушения, включително и повечето пешеходци си пресичат както си искат. Българските шофьори като цяло са по-примерни.

4

Тошко Петков

преди 5 години

За румънците е нормално и нека. Скоро някои пътувал ли е през Хаимбоаз. Знаете ли там какво е ??? Румънците са арогантна напаст, за тях няма ограничения, непрекъснати линии, завои. А румънските тирове, направо отвратително. Затова, БОГ ДА МЕ ПРОСТИ, нека.

3

Анонимен

преди 5 години

заспал е

2

Анонимен

преди 5 години

Шофьорите чужденци са като отвързани в България и са най-опасните шофьори по пътищата на България.

1

Истината

преди 5 години

Пак шофьор чужденец. Така и не разбраха чужденците, че при тази пълна липса на контрол по пътищата в България, все пак трябва да шофират внимателно и да правят поне малко култура и възпитание, каквито явно им липсват. И не са само румънците, всички чужденци карат като изоставени в България.