Снимка: Facebook
fallback

56-годишен мъж е обявен за национално издирване, след като е в неизвестност от 1 юли вечерта, съобщиха от полицията. Милен Панов е от хасковското село Узунджово и е изчезнал, докато прибирал кравите си от паша.

За последно мъжът е видян в района на Ходжова чешма край Хасково, като е вървял в посока стрелбището. Местността била обрасла с гъста растителност и е трудна за претърсване.

Преди това да се случи, Панов сам е напуснал болница, без да е изписан от лекар. В здравното заведение се е лекувал от лаймска болест, след като е бил ухапан от кърлеж.

Дъщерята на издирвания мъж е подала сигнал, че е в неизвестност. "Получихме сигнал, че баща ми е забелязан край с. Клокотница днес", коментира Венеса Панова.

По информация на момичето, което живее в София, баща й е облечен с пастирски дрехи и зелено яке. Тя споделя, че вече била намерила работа и дом за баща си в столицата.

Приятели на Венеса и доброволци й помагат в търсенето на Милен Панов. "Сега искам да си го прибера жив или мъртъв", казва през сълзи момичето пред Haskovo.info.

Ако някой има информация за мъжа, може да съобщи на спешния тел. 112, да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

marquise

преди 6 години

Не мога да разбера защо се занимава обществото с лица, които имат негативно отношение към здравето си и вероятно проблеми с психиката. Неговата дъщеря най-сетне е намерила работа и жилище на баща си.Има неща, които съзнателно се премълчават.

36

Овчар

преди 6 години

Най-вероятно се е напил и паднал в някое дере. Трябва да се внимава като се излиза на паша

35

Анонимен

преди 6 години

И как разбрахте че е толкова умен и свестен.Ааа да - щото гледал крави.

fallback