37

marquise

преди 6 години

Не мога да разбера защо се занимава обществото с лица, които имат негативно отношение към здравето си и вероятно проблеми с психиката. Неговата дъщеря най-сетне е намерила работа и жилище на баща си.Има неща, които съзнателно се премълчават.

36

Овчар

преди 6 години

Най-вероятно се е напил и паднал в някое дере. Трябва да се внимава като се излиза на паша

35

Анонимен

преди 6 години

И как разбрахте че е толкова умен и свестен.Ааа да - щото гледал крави.

34

What d’ fk

преди 6 години

Чакайте малко бе. Значи щом е пастир изкарахте човека пияница която се лакатуши по полетата и хоп троп пада, чупи и т.н. няма да продължавам с цитатите понеже всички се изкарахте страшни врачки! ЩМи ок така ако ще говорим, бакшишите щото не пият? Ватмани, шофьори в градския също? А докторите, които пият и пушат цигари в отделенията по време ня дежурство?Баси моралистите се изкарахте инпочнахте някакви теории на вероятностите. Вместо да губите време в писане, да бяхте тръгнали да го търсите!

33

Анонимен

преди 6 години

Дано да е здрав и да се намери. Изскачат ми няколко случая в които пастири се бият след запой, дано да не е такъв случая

32

шматка

преди 6 години

Е как прибира кравите от паша а се изгубил.Този човек познава района добре няма как да се заблуди.Дано е жив и здрав

31

Анонимен

преди 6 години

Дано го открият жив и здрав!

30

Онур

преди 6 години

В Хасково са си аграрни граждани. На животинския пазар примерно както продават животни, така си ги колят на място! Агнешки крака и кокоши глави са обичайна гледка, както и кървави струйки.

29

xaxa

преди 6 години

Мале защо Българина таи толкова злоба във него ?

28

Пламен

преди 6 години

До Важен Столичанин: "Гера'аръ фак он хиър" или като на Важен столичанин: "Сикей маазънъ". Тъй трябва да пишем вече, да не ни "тресне" цензурата.

27

Анонимен

преди 6 години

До Важния столичанинПиеш мляко от кутия. Да няма нищо нехигиенично в него, но няма и нищо полезно. А за да еволюираш до важен столичанин, предците ти са пили мляко от кравата.

26

Тъпанар

преди 6 години

Ами да, ами да. Защото е унизително да си земеделец и животновъд, затова ядем картофи от Франция, домати от Турция, яйца от Полша и месо от химически лаборатории. Големи граждани. 90% в тази държава, сме максимум 3-то поколение наследствени селяни. 5-7% са 4-6 - то поколение. Винаги съм се чудил къде са останалите 3-5%, ама сега разбрах - в коментарите на днес.бг... Да се чуди човек...

25

Анонимен

преди 6 години

23, слава богу че си скъсан като родопчанин, та нема начин да припариш до Гурмазово! Там къщите са по-скъпи от всичките бъбреци на целата ти рода!

24

Анонимен

преди 6 години

Абе вие нормални ли сте?Хем искате да имате екологично чиста продукция и ревете,че натуралното българско селско стопанство и селата умират,хем и обиждате малкото останали хора,които произвеждат чиста от химикали продукция!Случило се е голямо нещастие с този човек,имайте малко ужавение и състрадание!То и аз съм кореняк гражданин,но точно тези от София,които до преди сто години бяха едно забутано кално село да обиждат селяните е смешно,айде имайте мяра!

23

До 20

преди 6 години

Ами и тия от Узунджово са толкова хасковлии,колкото вие от Гурмазово,Петърч и Волуяк.Същото е и сте пълен ***,заявявам с ръка на сърце.

22

ха ха аха

преди 6 години

...Аз си купувам млякото от магазина...____И затова си мислиш че миеш мляко.

21

До 18-Анонимен

преди 6 години

Май доста хора са неграмотни и не могат да четатСелото е Узунджово не град Хасково. И ти май си гражданин от селски тип???Простееш!!!

20

Анонимен

преди 6 години

С ръка на сърце заявявам, че хасковлии са пълен ***!

19

До 9 Важният с..????

преди 6 години

То в магазина пристига така както са го издоили от дървото ,нали? Да си селянин е нещо нормално,но да си *** като теб си е диагноза.Къде,,расте"млякото бе пубере? Ти от кравата в хола ли мислиш че го носят в магазина.Ех ....... невръстен и ти за нормално мислещо същество ли се имаш.

18

Анонимен

преди 6 години

Май доста хора намират за напълно нормално да се гледат в града крави.Защото Хасково е град все пак, макар и от селски тип.