Снимка: архив, Булфото
fallback

Има напрежение между роми и полицаи в Ботевград, издирват се 6 души, съобщиха от МВР, предаде "Фокус".

Към 23:00 часа в събота е получен сигнал за силна музика в бл. 15 в Ботевград. Когато полицаите отишли на място, се оказало, че се е събрала тълпа пред блока, която е започнала да хвърля камъни и дървета по служебните автомобили. Изпочупени са част от стъклата на полицейските коли. 

Хулиганските действия са били преодолени. Установени са 6-ма души, които са били по-активни в създалата се ситуация. Те са обявени за издирване. 

Няма пострадали полицейски служители. Образувано е досъдебно производство. 

От МВР уточниха, че не е имало стрелба по време на инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 5 години

Другия път, трбява да открият огън към тълпата, в стил "на месо", да паднат 5-6 парчета мъртви и повече няма да има проблеми.Тълпа, по която се стреля не отвръща на ударите, а бяга панически във всички посоки, така че няма проблем.

96

да

преди 5 години

стига с тия Щати, че ставате жалки !!ама там ако било.. и какво ще стане??! в Америка така няма проблеми и престъпност, че насред улицата могат да ти теглят куршума.. няма камъни и дървета.. директно олово.. щото в Америка няма престъпност :) а между другото на един застрелян у нас полицай(което за щастие е рядкост) в Америка се падат по 20-30!! смешни сте с тия клишета

95

Анонимен

преди 5 години

Там им е грешката,....че не са стреляли...затова са толкова нагли...

fallback