97

Анонимен

преди 5 години

Другия път, трбява да открият огън към тълпата, в стил "на месо", да паднат 5-6 парчета мъртви и повече няма да има проблеми.Тълпа, по която се стреля не отвръща на ударите, а бяга панически във всички посоки, така че няма проблем.

96

да

преди 5 години

стига с тия Щати, че ставате жалки !!ама там ако било.. и какво ще стане??! в Америка така няма проблеми и престъпност, че насред улицата могат да ти теглят куршума.. няма камъни и дървета.. директно олово.. щото в Америка няма престъпност :) а между другото на един застрелян у нас полицай(което за щастие е рядкост) в Америка се падат по 20-30!! смешни сте с тия клишета

95

Анонимен

преди 5 години

Там им е грешката,....че не са стреляли...затова са толкова нагли...

94

Реалист

преди 5 години

Ако тази ситуация се беше разиграла в щатите, щеше да има масов разстрел!

93

Анонимен

преди 5 години

"И каква стана.Полицията в ЕС се справя / не им е лесно/с милиони легални и нелетални бежанци.Тук с една махала цял месец се мъчат полицаите. ?"ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. Полицията в ЕС, категорично НЕ СЕ СПРАВЯ с мигрантите, справки: Моленбек, новогодишните нападения над жени в Германия, погромите във Франция и много други. И то мигрантите в ЕС са много по-малка ОТНОСИТЕЛНА част от населението, отколкото ромите в България. Проблемът е в отишлия в крайност либеларизъм, не дргугаде.

92

Анонимен

преди 5 години

Не се занимаваите с ромите оставете ги да правят деца защото ще изчезнеме като нация

91

Анонимен

преди 5 години

В кочините е така.

90

Онзи

преди 5 години

Очевидно МВР е неадекватно и прогнило. Да дават по 2000 лв средна заплата за начинаещ полицай, но при неадекватно отношение в работата - уволнение. При доказана корупция или връзки с престъпници - затвор и загуба на всички пенсионни осигуровки за годините , изкарани в системата. Но може би клановата бугарска същност и връкарщина ще убие и тези начинания. Тогава - назначаване начужденци на мандатен принцип за 3 години, за да не се срастват с обществото.

89

Българин

преди 5 години

Щом полицая е беззащитен, то тогава защо го има? Тежко и горко на такава държава.

88

Василев

преди 5 години

Пълен майтап.Да се смееш ли,да плачеш ли?Къде е държавата,има ли я?Да-на картата.

87

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

...ГРЕБ си пази избирателите ! Факт ! За сметка на всички нас !!!!

86

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

СМЕХ ! НЕМА ДЪРЖАВА, НЕМАААА !!!!

85

Командо

преди 5 години

Господа политици крайно време е да си отворите очите.Господата "РОМИ" започват да наглеят изключително много заради вашето безхаберие и мижава" ПОЛИЦИЯ".После да не стане късно и да срушаме оправсания

84

Цигароните са БГ ром

преди 5 години

Цигароните треа да се уважават, финанасово подкрепят, здравно осигоряват и политически защитатват, защото в деня в който ГЕП загубят властта цигароните ще бъдат обвинени обвинени от най високята порта във всички грехове, золуми и престъпления от воден, електрически и крадлив характер!

83

Някои си

преди 5 години

До 92 Още много ще плащаш 😀😀😀Ще пълниш джобовете на политиците

82

Някои си

преди 5 години

Ако ромите, турците и другите малцинства ги няма в България .То България ще изчезне от картата на света.

81

Оруел

преди 5 години

Да се стреля на месо като в Сащ, нали сме за ероатлантически ценности???

80

Питам

преди 5 години

Чудно защо в САЩ нег..рите не хвърлят камъни по полицайте?

79

АК-47

преди 5 години

Докато полицаите не започнат да чупят главите на "милите, възпитани роми" /иначе ако напиша истинските прилагателни за тези, ще ме изтрият, но вие си знаете, че това една ***, която трябва да се измете от територията/, все ще е така.Счупили им прозорците на колите... Ало-ууууу, полицията, къде са ви палките и водните маркучи. Това, ако е в Русия, Франция, да не говорим за САЩ, са щели да ги пометат за 15 минути. Ама нали са гласове за мафията.

78

Анонимен

преди 5 години

А защо не е имало стрелба по време на инцидента ????????????........полицията тези пищови за равновесие ли ги носи...