Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден случай с ухапване от куче. Този път пострадалата е - Мис Лято - Алина Дуарте. Жената, обаче не обвинява кучето, а стопаните, които не са полагали необходимите грижи за животното.
Oще по темата


Алина разхожда доберманите си, когато към тях се приближава хъски. То напада кучето на младата жена, а докато ги разтървава, хъскито захапва ръката й, съобщава Bulgaria ON AIR.

С нахапана ръка Алина отива до "Пирогов", за да бъде превързана. Има късмет, че няма засегнати нерви или сухожилия. А при нея в болницата отива и стопанката на хъскито, която била нахапана от собственото си куче.

Алина призовава хората които искат да си вземат куче, да се запознаят с особеностите на породата му и най-вече със собствените си способности. Ако породата го изисква е добре кучето да бъде заведено на училище за дресировка.

Алина призовава хората да не се плашат от кучета, въпреки че понякога се случват подобни инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

лош

преди 5 години

Познавам тези кучета.Алина е много готина мацка,винаги поздравява и се усмихва. Кучетата са гальовни и не съм виждал да нападат човек или друго куче.Гледал съм старонемска овчарка и знам как някои стопани преиначават само и само да има скандал.Съмнявам се самата тя да е викала медиите понеже винаги страни от кавги и сплетни и според мен е доста над нещата.

69

Мария

преди 5 години

Не е коректно да си правиш медийна реклама по този начин. Как може да кажеш ,че твоите две кучета са пуснати без каишка , докато хъскито е вързано и да е виновна стопанката на вързаното куче. От тук нататък всякакъв коментар е излишен.. Друг е момента,че свидетели във въпросния парк, където ходим и ние всеки ден , казват съвсем различно нещо за случката - просто другата жена не търси медийна изява. Алина, не трябваше да излизаш по медиите- вредиш и на другите в парка по този начин!

68

Пръцковец

преди 5 години

Много сте заухави всичките тука. Или всички кучета да са вързани и с намордници, или всички да са пуснати. Агресивните направо да ги приспиват! Хъскитата са си *** и злобни.Стават само за дърпане на шейна, каквото им е предназначението.

fallback