Нараненото дете. Снимка: Facebook
fallback

Съученик обезобрази момиче в шуменско училище. За това алармира неговата майка и постна снимка с обезобразеното лице на дъщеря си във Facebook.

Петокласничката Мишел била в час по физическо възпитание и заедно със своите съученици играела на "Топка над въже".

Момиченцето изпълнявало ролята на рефер и държало в ръце пластмасови цифри с метална рамка, с които отброявала резултата в играта.

Момче от класа й застанало пред нея и започнало да й пречи да следи играта. Русокосата Мишел го помолила да се премести. В този момент обаче побойникът изритал с всичка сила ръцете й, от които се разхвърчали пластмасовите цифри и металният обков, който разрязал лицето й.

От училището веднага позвънили на майката, за да откара детето си в болница, където да зашият порезните й рани.

"До какво води агресията в училище! Обезобразиха лицето на дъщеря ми. Моля ви, говорете с децата си да не бъдат толкова агресивни! Утре те може да са на мястото на дъщеря ми. Ще си търся правата, обещавам! От днес стартирам кампания "Не на агресията в училище", споделя потресената майка в социалните мрежи, където е публикувала снимки на пострадалата си дъщеря.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 години

Родителите са най-виновни. Едно време а някой учител се оплаче от теб, боят в къщи ти е в кърпа вързан. Беше нормално дори някой непознат чичко/леля да те плесне за много по-дребна работа, а после родителите ти ще им благодарят, ще потънат в земята от срам, съответно и от тях ще ядеш пердах. А сега всеки си защитава детето, нещо повече, учат ги на агресия, егоизъм, понеже "животът е така, ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или агне, средно положение няма". Резултатите са налице...

20

333

преди 5 години

П.С и съм сигурна , че не му е за пръв път и че останалите деца ежедневно страдат от агресията му .

19

333

преди 5 години

На мястото на тази майка щях да причакам уродчето след училище и след това да измета улиците с него после ако щат да ме съдят ! Това келешче е готов насилник и ако някой не го постави на мястото след време нищо чудно и да залива жени с киселина !

fallback