21

Анонимен

преди 5 години

Родителите са най-виновни. Едно време а някой учител се оплаче от теб, боят в къщи ти е в кърпа вързан. Беше нормално дори някой непознат чичко/леля да те плесне за много по-дребна работа, а после родителите ти ще им благодарят, ще потънат в земята от срам, съответно и от тях ще ядеш пердах. А сега всеки си защитава детето, нещо повече, учат ги на агресия, егоизъм, понеже "животът е така, ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или агне, средно положение няма". Резултатите са налице...

20

333

преди 5 години

П.С и съм сигурна , че не му е за пръв път и че останалите деца ежедневно страдат от агресията му .

19

333

преди 5 години

На мястото на тази майка щях да причакам уродчето след училище и след това да измета улиците с него после ако щат да ме съдят ! Това келешче е готов насилник и ако някой не го постави на мястото след време нищо чудно и да залива жени с киселина !

18

Анонимен

преди 5 години

Навярна, когато майката на побойника направи забележка на баща му, получава ритник. Детето е видяло и копира....

17

Анонимен

преди 5 години

Неми се вярва да е помолила учтиво да се отдръпне.Те сегашните деца не обичат да се молят много.

16

#

преди 5 години

Родители, учители, общество - всички отговаряме за тези деца!Когато бях лапе и някой чичко/леля ми се скара или ми направи забележка имах респект, защото следваше за ухото и при тате.Сега ако хвана някое лапе за ухото, ще скокнат минувачи и баща му сигурно ще ме набие.Но същите минувачи си извъртат главите, когато се случва нещо нередно пред очите им!ДЕЦАТА СА НА ВСИЧКИ!

15

Анонимен

преди 5 години

Казармата не върши работа защото като влезнеш в нея, вече си на 19 години. Имитираш дисциплина там, но в момента в който излезнеш си същият търтей. Докато виж деца минали през военни академия от 1 до 12 клас. Там говорим за изграждане на дисциплина и ред до СМЪРТТА им.

14

Аз съм българче

преди 5 години

С радост ще отвъртя на мама му и тате му по един

13

Мимокмок

преди 5 години

Казармата да се върне!

12

Redhorn

преди 5 години

Сега аз 1во искам да попитам,училището,директора и съответния преподавател къде точно са в тази ситуация ? Колкото до агресията в малките ***,какво неясно има там.Не им се правят забележки в къщи,плющят маймунско и чалга по цял ден да не забравяме и тъй наречения бг.хип-хоп.Всичко напомпано с агресия до небесата и сега ауууууу,ама какво ще правим.Агресивното поведение в абсурдистан е постоянна мoда вече 28год.и се толерира абсолютно от медиите.Ето го и резултата.

11

Ристу

преди 5 години

Характерите на децата се оформят от една страна от гените си, които получават от биологичните си родители, а от друга страна - от влиянието на връстниците им. Родителите и да им казват да не пушат, пак пропушват, ако са в такава компания. Родителите им и да им казват да не пият, да не карат кола, да се прибират вечер по-рано, те пак си правят, каквото си решат. Родителите не могат да направят нищо и да ги бият и да ги награждават.

10

Анонимен

преди 5 години

повечето деца са от разведени семейства- те са нормата, живеят ненормално и агресията е нещо естествено за тях

9

Анонимен

преди 5 години

Сега е момент да се покаже, че училището може и да свърши някаква поне елементарна работа, свързана с основните му функции по закон във връзка с възпитанието на учениците, като наложи подходяща санкция.Редно е и да се размърдат от Детска педагогическа стая също. И който не си върши работата - вън. На полето или по фабриките. Това не бива да бъде поредният безнаказан случай без последици за агресива. Родителите му също следва да бъдат санкционирани. Имаме закони за това. Имаме и органи.

8

Анонимен

преди 5 години

В една добре подредена обществена система а тя беше преди 89г нямаше агресивни прояви или бяха единични , сега наблюдавам масово душевни кризи протести в поведението на на хлапаците и пубертетни конфликти

7

Анонимен

преди 5 години

Неподходящите условия на социалната среда,обтегнати отношения в училище и някои ученици реагират отрицателно и трябва да се изграждат условия децата ни да споделят отговорност и не само да предявяват искания.

6

Анонимен

преди 5 години

Това е демоХрация според българските разбирания - всеки има право да прави каквото си иска без значение дали пречи на друг!

5

Анонимен

преди 5 години

И да пишеш пак няма файда няма кой да ти помага държавата е много зле ако си човек на депутат става

4

КОЙТО

преди 5 години

ги тренира на тези МЯТКАНИЯ на КРАКА- говори ли им, че само на сцената, залата могат да прилагат "ВИСОКИТЕ РИТНИЦИ", на които толкова се "УМИЛЯВАТ".Дори и Министърът на спорта.КАКВИ хора подготвят тези спортове?Колкото на снайпериста му е разрешено да стреля когато му "КЕФНЕ", така и на тези спортисти трябва да е ЗАБРАНЕНО да прилагат извън зала ритниците.Децата от тях се учат и смятат, че е'героизъм".

3

e

преди 5 години

До АнонименИмах предвид нараненото дете бе ***

2

Анонимен

преди 5 години

До До 1А ако беше твоето дете?