Снимка: Helpbook.info
fallback

Гражданин сигнализира чрез платформата Helpbook.info за куче, което живее на тераса на апартамент във Варна и не излиза навън.

"Това куче живее на открита тераса целогодишно и никога не е разхождано. То се мъчи и живее в изпражнения", пише в сигнала.

По думите на подателя заради това и в цялата кооперация на ул. Христо Самсаров 35 се разнася ужасна миризма. Затова и настоява да се вземат мерки.

"Това куче трябва да се отнеме от собственика му, който едва ли го е регистрилал", настоява гражданинът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

До Мария-То кучето не е виновно госпожо.Дали е животно или човек,когато не се спазва нужната хигиена ,без разлика-вонят еднакво.Виновни са ***,които са го взели за измъчване и неглижиране.Трябва да има зоополиция ,която да глобява собствениците и да отнема животно в беда .Подайте сигнал до 112,както по-долу написах за кучето от Варна и обяснете случая,ще Ви свържат с нужната инстанция.

22

Мария

преди 6 години

Същият проблем го имаме в квартал Свобода. гр.София горкото куче си живее на балкона целогодишно от години, миризмата през лятото е ужасна. Положението е повече от трагично!

21

До 17

преди 6 години

Ако дедите ти мислеха като теб, теб нямаше да те има. Сега ти е по- трудно спрямо преди 400 години ли. Я се стегни, ж е н ч о!

fallback