23

Анонимен

преди 6 години

До Мария-То кучето не е виновно госпожо.Дали е животно или човек,когато не се спазва нужната хигиена ,без разлика-вонят еднакво.Виновни са ***,които са го взели за измъчване и неглижиране.Трябва да има зоополиция ,която да глобява собствениците и да отнема животно в беда .Подайте сигнал до 112,както по-долу написах за кучето от Варна и обяснете случая,ще Ви свържат с нужната инстанция.

22

Мария

преди 6 години

Същият проблем го имаме в квартал Свобода. гр.София горкото куче си живее на балкона целогодишно от години, миризмата през лятото е ужасна. Положението е повече от трагично!

21

До 17

преди 6 години

Ако дедите ти мислеха като теб, теб нямаше да те има. Сега ти е по- трудно спрямо преди 400 години ли. Я се стегни, ж е н ч о!

20

Анонимен

преди 6 години

За какво им е горкото животно-за да го измъчват ли проклетите ***? Отправям призив към съседите,изобщо тези,които живеят наблизо,да подадат сигнал на 112,да се обадят на организацията Анимал Хоуп във Варна и по специално на Светла Димитрова(потърсете координатите в интернет) и да сигнализират за издевателство над гръбначно животно.Дано да има развитие по въпроса и кучето да бъде отнето от небрежните стопани,а те глобени

19

Анонимен

преди 6 години

това е нищо , от един балкон на съседния блок по три пъти на ден кукурига петел :)

18

до 18

преди 6 години

Горкото куче, попаднало на животно.

17

Анонимен

преди 6 години

Кучето е на двора на синджир и лятото и зимата когато не е на лов. Но фекалиите се чистят ежедневно и се обезпаразитява едовно. Има си колиба зимата слагам слама която сменям на седмица две.

16

До 15-и

преди 6 години

До до 9 И защо да гледаме деца? Да удължаваме агонията на една пасмина, която е водена с конска опашка? Време е за пречистване, а тази територия е много смрадлива.Така природата поправя грешката на оня горе.

15

Анонимен

преди 6 години

прасета

14

Анонимен

преди 6 години

В този ред на мисли, има хора с по няколко кучета и/или с голямо куче в апартамент. И аз искам да си гледам козички и теленца и да ги хвърлям в пеща после, но след като си купя къща с двор. Иначе обичам животните, гледал съм кучета, котки, хамстери, зайци, зайците бяха вкусни :) Меганите да го мухат.

13

до 9

преди 6 години

Чистете си след кучетата. Всичко на юг от НДК е минирано, особено парковете. Като нямате двор, където да си гледате кучетата, вземете си котка или хамстер. Дори в закона е споменато да си чистите кучетиите. И ко гледате кучета, в демографска криза сме, гледайте деца.

12

Анонимен

преди 6 години

Горкото животно,ето такива хора не трябва да имат животни, защото не се грижат за тях,а ги вземат като прищявка, като някаква придобивка,дали изобщо го хранят... нямам думи.

11

Анонимен

преди 6 години

ОБИЧАМ КУЧЕТАТА И СЪМ ТОЛЕРАНТЕН ЧОВЕК, ОБАЧЕ КАТО ТРЪГНА ДА РАЗХОЖДА ТРИ ГОДИШНАТА СИ ВНУЧКА А ТЯ ГАЗИ ОТ МИНА В МИНА, ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ПИТАМ КОЕ Е ПО ЦЕННО ЗА МЕН- ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ВНУЧКАТА МИ И КАЗВАМ НА ВСИЧКИ С КУЧЕТА ЧИСТЕТЕ СИ БЕ ХОРА, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ КАКВО ПРАВИ ПРИКЛЕКНАЛОТО ДО ВАС КУЧЕ, А ПОСЛЕ ТРЪГВАТЕ И ГЛЕДАТЕ ВСЕ ЕДНО ЧЕ МИНАТА Я НЯМА- ОБЕЩАЛА СЪМ НЯКОЙ ТАКЪВ ДА ГО ЗАМЕРЯ СЪС ТВОРЕНИЕТО НА КУЧЕТО МУ- НОСЯ И ЛЮТИВ СПРЕЙ.

10

До 2

преди 6 години

Не всички, с малките кучета тип лаеща котка от сорта на пинчер и чиуауа няма проблем. Всъщност и с големите няма проблем, стига да се извеждат редовно поне половин един час дневно.

9

До 7 Aman

преди 6 години

Аман от такива като теб! Едва ли знаеш защо хората нямат деца, но лаеш.Принципно хората отглеждащи куче, са по-добри от хората, които ги е страх от кучетата.

8

Анонимен

преди 6 години

До 6 Човек, който отглежда куче на балкона не е кучкар, а по-скоро някой с твоя акъл.

7

Aman

преди 6 години

Аман от кучкари и любители на животните. И при мен има едни мъж и жена, нямат дете, но разхождат едно *** псе, което минира пред блока.

6

Анонимен

преди 6 години

Законът забранява да се гледа куче на балкона изобщо, ама у кучкари акъл за спазване на закона откъде?

5

Анонимен

преди 6 години

Да му метнат малко син хляб и е си решават проблема.

4

Анонимен

преди 6 години

откачена работа ,made in BG