Снимка: архив "Булфото"
fallback

Нова тежка катастрофа стана днес на магистрала "Тракия". Бус се преобърна следобед, при инцидента загинаха двама души.

Пострадали са осем пътника. Те са транспортирани в болницата в Ямбол, съобщи Нова.

Инцидентът е станал на 296-тия километър от аутобана.

"Временно движението в участъка от км 296 до км 298 в посока София на АМ "Тракия" в района на село Воденичане се осъществява само в изпреварващата лента", съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

От АПИ предупреждават водачите да шофират внимателно, преминавайки през отсечката.

Тежкият пътен инцидент става само ден след като в друг участък на магистрала "Тракия" катастрофира автобус и шестима пътници загинаха на място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Платен анонимец

преди 6 години

Защо не дадат правомощия по- сериозни на полицаите и да намалят глобите на нормални но да ги хващат наред всички нарушители. Ефективността ще е в пъти по-висока. Нооооо така ще се хващат и свои хора и ромски кланове(избиратели) ще им се наруши кефа. Не е удобно нали. Големите бизнесмени ще ом секнат тъмните потоци. Въобще блатото е доста мътно и просто сега си берем плодовете на целия абсурд в който ни вкараха псевдо демократите.

61

шматка

преди 6 години

Айде утре пак траур.

60

Анонимно платен

преди 6 години

Колко анонимно платен и мирогледно сляп трябва да е някой чв да нарича това магистрала, дясната лента е скандална дори за стандартите на Сърбия. Отделно хората не спазват пеавила, защото никой не им дава такъв пример(ценности). Не работят усърдно и не вярват в това че успеха идва с усърден такъв, защото у нас тези които са за пример не правят така. Те си цоцат кражбички на едро после дават тъмни заплати на тъмни субекти за мръсната работа, т.е никой се не нада на честен труд.

fallback