Снимка: архив, Булфото
fallback

Натоварен трафик заради почивните дни за Великден. Очаква се близо 200 хиляди българи да тръгнат на път, като 50 хиляди от тях ще пътуват в чужбина, а някои тръгнаха още в четвъртък.
Oще по темата


Пътищата, на които ще има най-голямо натоварване, са от София към границите със Сърбия и Гърция. Трафикът ще бъде засилен и по автомагистралите "Струма", "Тракия", "Хемус", както и към големите курорти.

Засилен контрол ще има по основните пътища през следващите 4 почивни дни. Пътната полиция ще следи строго за алкохол и наркотици.

"Бъдете особено внимателни, защото пътищата са мокри. Следете и за дупки, тъй като след топенето на снеговалежите се отвориха доста такива, които са предпоставка за катастрофи", посочи пред Bulgaria ON AIR Любка Маринова, бивш говорител на КАТ.

Тя допълни още, че ако попаднем в задръстване и се намираме в тунел трябва да изключим двигателя и да затворим прозорците, а не да тръгнем да изпреварваме.

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП "Капитан Андреево", съобщават от ГД "Гранична полиция". Трафикът на всички пунктове по границите с Румъния, СЪрбия, Македония и Гърция е нормален.

По данни на Агенция "Митници" от 20.00 часа на 8 април до 8.00 часа на 10 април обработването на пътни и винетни такси на ГКПП ще се извършва ръчно, поради отпимизация на информационните системи на агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

До, До Софияне.

преди 6 години

Не живея в гарсониера, и се ширя в над 130 кв.Бойлерът не е икономичен, само за него ще платя 200 - 300 лв. ток.В кое село кажете има канализация, че то си е събитие?Ако сте си я правили сами тръбва да се върже към канализационна тръба, освен ако не се изтича в някой язовир, като Искъра да речем.Някаква алтернатива за ток и отопление има ли?Бойлер с ток си е убийствена сметка, асвон ако не се къпем, визирам 2-3 пъти дневно на човек.А иначе С-я е за студенти и млади хора.

44

Ivan

преди 6 години

Приложение за андроид което известява за потенциални камери на КАТ.Интегрирани канали по градове за известия между потребителите в реално време за евентуални засади на КАТ. Напълно безплатно. Не е нужно да си купувате скъпа навигация, за да може да ползвате тази функция за известяване за засади на КАТhttps://play.google/store/apps/details?id=com.appybuilder.go6otel.AntiRadar

43

Sofianec

преди 6 години

Selqndurite poteglqt kym rodata na selo da napylnqt gushi kato pelikani i kato pochnat da se zavryshtat kolite natovareni s gnetene do tavana chak prednicite im se izpravqt nagore kato motornici hahahahha Selqniii stoite po dobre na selo i ne se zavryshtaite tuka che sysipahte stolicata s prostotiqta si i dyh na prajeno!!!

fallback