45

До, До Софияне.

преди 6 години

Не живея в гарсониера, и се ширя в над 130 кв.Бойлерът не е икономичен, само за него ще платя 200 - 300 лв. ток.В кое село кажете има канализация, че то си е събитие?Ако сте си я правили сами тръбва да се върже към канализационна тръба, освен ако не се изтича в някой язовир, като Искъра да речем.Някаква алтернатива за ток и отопление има ли?Бойлер с ток си е убийствена сметка, асвон ако не се къпем, визирам 2-3 пъти дневно на човек.А иначе С-я е за студенти и млади хора.

44

Ivan

преди 6 години

Приложение за андроид което известява за потенциални камери на КАТ.Интегрирани канали по градове за известия между потребителите в реално време за евентуални засади на КАТ. Напълно безплатно. Не е нужно да си купувате скъпа навигация, за да може да ползвате тази функция за известяване за засади на КАТhttps://play.google/store/apps/details?id=com.appybuilder.go6otel.AntiRadar

43

Sofianec

преди 6 години

Selqndurite poteglqt kym rodata na selo da napylnqt gushi kato pelikani i kato pochnat da se zavryshtat kolite natovareni s gnetene do tavana chak prednicite im se izpravqt nagore kato motornici hahahahha Selqniii stoite po dobre na selo i ne se zavryshtaite tuka che sysipahte stolicata s prostotiqta si i dyh na prajeno!!!

42

До Софиянец

преди 6 години

Викаш по селата и топла вода няма.Да те светна, че студената вода като се нагрее от бойлера става топла.Ами седи си във *** панелка и псувай управниците, че не са оправили София.Аз живея на село и рискът да те ограбят е близък до нулата.Над 15-20 години не е имало кражби в нашата махала.Какво остава пък за грабежи.Със средства от еврофондове направиха и канализация и смениха водопроводните тръби.А далеч не всички софийски квартали имат канализация.

41

до софиянец

преди 6 години

на село вече почти всеки си е направил тоалетна с канализация.а за течеща топла вода има едно велико чудо, наречено бойлер :))А софия е добре, защото всичките пари в страната се наливат в софия!преди седмица бях в германия.там и най малките селца имат пътища като за софия.вместо да се дават милиарди за софия може се наливат в провинцията

40

Софиянец

преди 6 години

Голяма ми е мъката. Искам на село, но ме спират три неща:Тоалетна без канализация,Липса на течаща топла вода,Безнаказано могат да ме ограбят.Отдавна да съм се махнал. София е презастроена. *** навремето беше приказен квартал, тунели от дървета, чист, въздух. Сега от презастрояване: разбити тротоари, изсечени дървета, 2 малки градинки пълни с хора. Няма пространства,мръсен въздух.Южняка същата работа - пълен с хора.Всичко хубаво и зелено в София бе унищожено и застроено с бетон, като Саруман

39

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по навалицата по търговските вериги болшинството селинджъри са предпочели да останат и да се блъскат!

38

Анонимен

преди 6 години

Селкопи, хич не се връщайте, ще има бариера с такса!

37

Shark

преди 6 години

Аз пък не се интересувам кой откъде е, искам да има ред в тази държава. Искам да знам кой позволи 4-*** престъпници да избягат, кой подпали вагоните. На местно равнище, в Пловдив, искам да знам защо 3 дена супер центъра е без вода, а вчера, на Велики Четвъртък, я пуснаха чак в 7 ч вечерта. И защо когато се обадих във ВиК едни прос-так, с който ако бях лице в лице щях да му млатна един, ми обясни че трябвало да се обадя на кмета, защото, забележете ОБЩИНСКА ФИРМА СМЕНЯ ТРЪБИТЕ НА ВиК!

36

Анонимен

преди 6 години

В този живот има едно единствено деление. На бедни и богати. Всичко останало е фантасмагория. Дъвка за глупави хора.

35

Shark

преди 6 години

Абе вие не разбирате ли, че тези новини се пускат с цел да настройват хората едни срещу други. Разделяй и владей! Не схващате ли че вие тук се дърлите и се делите на софиянци и не софиянци, а онези горе си дерибействат. Не им ли гледате всяка вечер по ТВ наглите физиономии,не стига че за нищо не ги бива, ами и самочуствие имат.Снощи гледам - мин. на спорта заприличал на сви..ня, мама Цецка наглее, вместо да си подаде оставката предвид последните събития. А вие тук се дърлите кой откъде е.

34

АртиШоп

преди 6 години

До АнонименНе е необходимо да пишеш томове, просто посочи кой данък е по-висок отколкото на хората в другите части на страната? Съгласен съм, че хората живеещи в София имат по-големи разходи, но това се компенсира от факта, че имат и по-големи приходи!

33

Анонимен

преди 6 години

Арти, мога томове да изпиша по темата но ок печелиш по точки..апропо само да спомена - нещо струва точно толкова колкото друг може да плати за него...някъде могат повече другаде по-малко...интелигентен човек си и ме разбра мисля

32

АНТИ

преди 6 години

За пари се продадохте, за работа се продадохте, за тия пусти мебели, за тия пусти апартаменти, за тия пусти леки коли, пусти да останат... Ванга

31

АртиШоп

преди 6 години

До дедо ГошеДедо Гоше, да правим разлика между услуги и данъци, а! От високите цени на услугите и жилищата под наем, основно потърпевши са хората от провинцията. Кажи ти кой данък ти е по-висок от тези на хората от останалите части на страната?

30

Анонимен

преди 6 години

До възрастенАми кой ти е казал,че работя на село.Живея на село,но работя в града.С автомобилът съм за 10 минути до града.Жена ми също работи там и си има собствен автомобил.

29

Дедо гоше

преди 6 години

Арти, пример - изчукване и боядисване калник в софия 150 лв, самоков 80....те така

28

10

преди 6 години

Ато,ако си отидат родените второ трето поколение , в София ще останат само кучетата!?

27

Анонимен

преди 6 години

До ЛибералистЯвно толкова ти е акълът,щом не можеш да схванеш,че София се фаворизира открай време.В София има най-много държавни служители.Всички министерства,агенции и други подобни са все в София.И получаватн по.-високи заплати от другите.Парното на софиянци се субсидира.Най-много средства се изливат в София,включително от еврофондовете.Нарочно не я отделят в отделен район като другите столици в ЕС,а я причисляват към Югозападният район,за да могат средствата за този район да отиват в София.

26

АртиШоп

преди 6 години

Не мога да разбера вечните претенции на шопиянци, че им били най-високи данъците! Кои данъци са ви по-високи бе нефелници - какво плащате повече, ДОД, ДДС ли? Само данък сгради ви е малко по-висок, но пак си остава смешно нисък. Кое плащате в повече?