Снимка: bgonair.bg
fallback

13 служители на "Гранична полиция" ще бъдат отстранени заради случай от 20 март, когато над 40 души на полет от Париж до София са били допуснати да преминат без задължителните гранична и паспортна проверки, предава Bulgaria ON AIR.

Най-тежки наказания за тях поиска по-рано днес и премиерът Бойко Борисов. Той извика министъра на вътрешните работи, главния секретар на МВР и директора на Главна дирекция "Гранична полиция“, за да докладват по случая.

Защо служителите не са били на работните си места? Граничните полицаи се оправдаха с "различни причини - за да обядват, за да изпушат по цигара", твърдят те.

Според ръководството на МВР доводите обаче са изключително несериозни, именно затова се проверява и самият случай. Ще има и наказани.

Както министърът на вътрешните работи, така и министър-председателят Бойко Борисов, са разпоредили резултатите от тази проверка да са готови възможно най-скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56 Със сигурност някой голям началник им е наредил, трябвало е да мине някой или някои без да го / ги / проверат , обаче се размириса на лошо. Сега най малките ще оберат пешкира, но ще си траят за да останат на работа.

62

Niki

преди 6 години

...minal niakoi sur 4erveno kyfar4e

61

сминдух енд чесън

преди 6 години

Няма ли непушачи за тази работа?

fallback