Снимка: Facebook
fallback

19-годишният контрольор Андрей Праматаров, който стана хит в социалните мрежи с гимнастическите си умения, ще получи бонус към заплатата си.

Шефът на пловдивската транспортна фирма "Автотранс" Димитър Чолаков обеща 50 лева на младока, който буквално вървя по тавана на претъпкан автобус, за да къса билетчетата на пътниците.

Праматаров бил принуден да прилага акробатични трикове само и само да не пропусне да таксува някой, пътуващ в автобус по линия № 20, пише "24 часа". В Пловдив електронната система още не е заработила и във всеки рейс кондуктор минава и къса билетите срещу цена от левче.

Oще по темата

На въпрос към Чолаков защо не отпусне по-големи автобуси, за да не се тъпчат хората, отговорът му е: "При лошо време автобусите се движат по-бързо, тъй като леките коли са по-малко".

Димитър Чолаков, който е и общински съветник, добави още, че според него Праматаров си е свършил перфектно работата и затова щял да бъде парично поощрен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Деси

преди 6 години

Така не се бях смяла отдавна. Момчето просто иска да си свърши работата, която очевидно си харесва, а в България това е рядко срещано явление и накрая глоба

7

Анонимен

преди 6 години

картоФ

6

Ризван

преди 6 години

Изложих се! :)))) Ангел Каралийчев - Тошко Африкански! :))))

fallback