Снимка: visualhunt.com
fallback

47-годишна жена от казанлъшкото село Ръжена е в болница, след като е била нахапана от два питбула.

Кучетата са били пуснати без повод и каишка.

По думите на кмета на общината Апостол Терзиев собствениците на питбулите са ги пуснали "да си поиграят" в двора на къщата. Малко след това жената е била нападната от двете кучета.

Нахапаната жена е майката на собственика, която се опитала да разтърве кучетата.

Съседи твърдят пред bTV, че жената сериозно е пострадала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Аз съм чувала, че трябва да се залеят с вода, но не е изпробвано.

7

Няма коректни

преди 6 години

Принципно, когато две кучета се сбият, е доста опасно да ги разтърваващ, особено ако нямаш опит с кучета, а дали ще са питбули, пекинези или някакви други, няма особено голяма разлика. Чувал съм какво трябва да се направи, но никога не съм го прилагал, а и от 15 години нямам куче. На мой осъзнат риск преди години дръпнах една чужда каракачанка от чужда немска овчарка, но така не се прави. При мен мина, защото имах опит с кучета и не се хвърлих по средата между тях, но рискът беше голям.

6

Коректен

преди 6 години

Да продължават да ми обясняват, че тези кученца са безобидни. Тези едва ли са били недохранени и не са гледани като домашни любимци? Не са били вързани и не са били "евтина аларма". Още им давайте на "4лапи" да ръсат глупости, да пречат на институциите да си вършат работата. Не, че те са си счупили краката. Още им позволявайте да се разпореждат със здравето, парите и живота на хората, без да носят отговорност.

fallback