Снимка: архив, БулФото
fallback

Акция на полицията се провежда днес сутринта в ромската махала на Ихтиман. Издирват се няколко души, свързани с нападението над полицаи, което стана преди два дни в града, съобщи БНР.

До момента не става ясно дали има задържани.

Във вторник при опит да спрат неправоспособен водач, полицаи бяха  дърпани и удряни от жители на града.

Трима души бяха задържани тогава за нападението - двама мъже и една жена.

По-късно от МВР съобщиха, че акцията е за борба с криминалния контингент и срещу ескалация на напрежение в района.

Полицейските действия са започнали в 6.30 часа тази сутрин и продължават.

Минути преди 8 часа днес е получен сигнал, че на адрес, който не е бил обект на полицейски действия, е починал 65-годишен мъж. Смъртта му е констатирана от пристигналия на място медицински екип. Извършва се оглед. По случая е образувано следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

какво точно търсят?тия лъжат от рождение, пред теб да открадне, да разбере че си го видял и ще каже "аз не бях бате"След като нито един от тях не е бил (могат да питат всички подред), то влиза жандармерията, бой до скъсване на всички.На следващият ден тези които са ги допребили да знаете че е били виновниците.а следващите ще знаят че много бой ги чака.

14

Анонимен

преди 6 години

А така давайте им помощи не ги задължавайте да работят нека си крадат на воля нека си карат без книжки и пияни и после ревете че Ви бият. Малко са Ви били ! - повече е трябвало. Те ни се качиха вече на главите и си правят кво си искат а ние си мълчим.И по-зле ще стане бъдете сигурни !

13

Анонимен

преди 6 години

До неразбралПитай БХК, ще ти обяснят. но за да си сигурен, че ще ти кажат истината, кажи им, че имаш ромска кръв по линия на майка си или на баба си и че ти е нужна адвокатска помощ.

fallback