15

Анонимен

преди 6 години

какво точно търсят?тия лъжат от рождение, пред теб да открадне, да разбере че си го видял и ще каже "аз не бях бате"След като нито един от тях не е бил (могат да питат всички подред), то влиза жандармерията, бой до скъсване на всички.На следващият ден тези които са ги допребили да знаете че е били виновниците.а следващите ще знаят че много бой ги чака.

14

Анонимен

преди 6 години

А така давайте им помощи не ги задължавайте да работят нека си крадат на воля нека си карат без книжки и пияни и после ревете че Ви бият. Малко са Ви били ! - повече е трябвало. Те ни се качиха вече на главите и си правят кво си искат а ние си мълчим.И по-зле ще стане бъдете сигурни !

13

Анонимен

преди 6 години

До неразбралПитай БХК, ще ти обяснят. но за да си сигурен, че ще ти кажат истината, кажи им, че имаш ромска кръв по линия на майка си или на баба си и че ти е нужна адвокатска помощ.

12

Анонимен

преди 6 години

Не дирете никакви нападатели из махалата защото ще бият и вас. И няма кой да ви отърве от избирателите на герб.

11

Шопо

преди 6 години

Интересувам се дали докторите са ошамарени или им се е разминало ?

10

Анонимен

преди 6 години

Saschtito e polizai a dr poboinizi ubiizi tarsite li gi na normalni grajdani vs den ubiistva po patuschta magistrali peschahodni pateki tova nikade go njama v eu darjavi

9

До 3, до 8 и до 9

преди 6 години

Не ви ли е ясно, бе?Как така Б.Б. ще има няколко мандата управление благодарение на гласовете, които се полагат на каката от Крушовица? Ами да прояви малко джентълменство, и тя иска да се облажи! Женицата взела нещо от приватизацията и сега все й го натяквате, не я пускате до се доближи до общия казан с големия черпак!Дадохте й само една депутатска лъжица, бива ли така!Ама, ха!

8

Да провеждат акция,

преди 6 години

но от БХК вече са дали акъл на местните , научили са ги как да реагират.По другите сайтове вече се съобщава, че в махалата е починал възрастен човек и някой веднага си е "спомнил", че този човек вчера е бил блъскан от полицаи.Така че, накрая пак битите униформени ще се окажат виновни, някое .. семейство ще ореве орталъка, че иска парична компенсация за тежката загуба и БХК веднага ще им осигури адвокат, а цяла тумба грантаджии ще намери начин да усвои едни пари с цел интеграция!

7

999

преди 6 години

До Анонимен 8Вярвай в каквото си щеш,но мисленето е задължително!Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета,нали така!?

6

Анонимен

преди 6 години

На лъжливи статистики на червени *** не вярвам.

5

4

преди 6 години

На последните парламентарни, CD-ROM-овете са гласували така (официална статистика - има я в Интернет):1. ГЕРБ2. ДПС3. БСППри това ГЕРБ води с много пред останалите. Сменяй опорните точки, че се излагате!

4

Анонимен

преди 6 години

В Ихтиман тези от етноса са и въоръжени. АК, пистолети, това онова.

3

Анонимен

преди 6 години

Ами на всички избори тези от етноса гласуват предимно за БКП. Това е било винаги и така и ще си остане. Защото БКП без платените гласове е загубена. Старите хора, които са електората на БКП всяка година намаляват.

2

Анонимен

преди 6 години

То Ихтиман се е превърнал в една голяма маала. Българите за да влязат в града вече минават обезателно през маалата, целият център е заобиколен.Сега от етноса имат нова тактика за крадене в Ихтиман, пускат децата по дворовете на българите и ти и да го хванеш, нищо не можеш му направиш, дете. Отделно те бягат бързо и викат "нищо не съм краднал бе бате", ама реалността е, че все нещо ти липсва.Хората правят по 3 метрови огради с бодлива тел за да се предпазят от крадците.Положението е мани, мани

1

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да се дирят нападателите, а хората в тази махала, които се ползват с влияние сред местните.