Снимка: архив, БулФото
fallback

Инцидентът с моторна шейна, при който загина четиригодишният син на транспортния министър Ивайло Московски, е станал близо до курорта Боровец, извън пистите.

Oще по темата
Шейната е управлявал самият Московски, а инцидентът е станал в района на хижа "Чакър войвода", съобщи bTV.

Теренът там е изключително труднодостъпен. Загиналото дете е малкият син на министъра.

"24 часа" съобщи, че по неофициална информация двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Загиналият Кристиан има по-голям брат Александър на 7 години.

Ивайло Московски е трети мандат начело на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Малина

преди 6 години

Не мога да проумея поведението на хора, които се радват на нещастието на другите.Хора ,опомнете дали пък някой"доброжелател" не е помогнал за случая? А кой млад баща не иска да направи удоволствие на детето си! Дали предоставента му шейна не е била манипулирана? Бог да прости детенцето.! Хора ,не бъдете злобни.Злобата е най-тежката болест.Блазя на този който не я притежава!

111

Киро

преди 6 години

Бог да прости детенцето! Какво ли е виновно, че е нашият елит се мисли за всемогъщ. Странно, все си мисля, че нашите управници не са раждани от хора и не раждат хора. Все мисля, че са се пръкнали от Тартара! Дано да са разбрали, че смъртта не могат да подкупят.

110

Ivorix

преди 6 години

Жалко, жалко е, че децата плащат за греховете на родителите си!Недоразумението - министър се е осигурил с резервно дете, вече двегодишно, отглеждано във въздухоплавателната администрация към повереното му министерство, където треперят над нахалната и агресивна куртизанка, разпореждаща контрола в цивилната авиация. Писано е за нея преди година в пресата, но тогава още не бе известна причината за изключителните протекции.

fallback