112

Малина

преди 6 години

Не мога да проумея поведението на хора, които се радват на нещастието на другите.Хора ,опомнете дали пък някой"доброжелател" не е помогнал за случая? А кой млад баща не иска да направи удоволствие на детето си! Дали предоставента му шейна не е била манипулирана? Бог да прости детенцето.! Хора ,не бъдете злобни.Злобата е най-тежката болест.Блазя на този който не я притежава!

111

Киро

преди 6 години

Бог да прости детенцето! Какво ли е виновно, че е нашият елит се мисли за всемогъщ. Странно, все си мисля, че нашите управници не са раждани от хора и не раждат хора. Все мисля, че са се пръкнали от Тартара! Дано да са разбрали, че смъртта не могат да подкупят.

110

Ivorix

преди 6 години

Жалко, жалко е, че децата плащат за греховете на родителите си!Недоразумението - министър се е осигурил с резервно дете, вече двегодишно, отглеждано във въздухоплавателната администрация към повереното му министерство, където треперят над нахалната и агресивна куртизанка, разпореждаща контрола в цивилната авиация. Писано е за нея преди година в пресата, но тогава още не бе известна причината за изключителните протекции.

109

Ivorix

преди 6 години

Да допълня:". ...и след това бе укрит от местопрестъплението."

108

Ivorix

преди 6 години

Моля, защо поставяте преднамерените убийци в различни категории?Цацаландия и чалго-ченгелницата абдикират, но въпросите са нормативно поставени:- Какво показва теста за алкохол? -Става от масата- Катастрофиралият имал ли е Свидетелство за тази кат.МПС?- МПС законно ли е допуснато в движение?- Щом МПС е неясно откъде, не е ли крадено?- Скоростта съобразена ли е?- Установения задържан ли е?Някой предложи:"Пиян, неправоспособен министър с незаконно МПС се размаза в дърво и уби детето си"

107

jvg

преди 6 години

До mimi А коя сте Вие, че да преценявате кой е умен, и кой глупав? Разбирате ли в каква елементарна роля влизате?

106

Мая

преди 6 години

Светла да е паметта на детенцето. Горко на родителите. Останалото е мълчание. Поне веднъж да сме човеци.

105

123

преди 6 години

Съмнявам се, че някой се радва на подобна новина! Но хората вярват, че някои от управляващите ще вземе да прочете и истинското отношение към тях! Ивайло Московски беше този, които искаше фалита на БДЖ още през 2008 г. После, когато не стигаха парите за завършването на метрото, взеха пари от БДЖ и на следващата година най-нагло обявиха липси в него! Освен софиянци обаче съществуваме и ние, останалите в България, а за да работим - трябва да можем сравнително евтино да пътуваме! И, да - МРАЗИМ ВИ!

104

На баща си син

преди 6 години

Моят близък със ЗАЗ-а обърна жена си и сина си на 5-6 г. Имаше разпити от прокурор, и добре, че признаха за основна причина пътя, после лоша преценка. За да няма прокурор и груба добавка към трагедиите или поне към неприятностите, по-добре е всеки водач на каквото и а е средство да преценява добре опасностите и риска (това са различни неща!), в случая терен, машина, водач и той си знае още какво. Познавах едната прабаба и виждам единия дядо на Кристиян. Жалко за това дете и тежко на бащата ...

103

На баща си син

преди 6 години

Нвремето, към 64-65 г., един баща обърна в Трудовец към Ботевград ЗАЗ-965, защото излязал от паважа, ограничен с надлъжни дълги по 30 см павета, банкетът изровен от тежки коли в кално време, денивелция над 10 см, опитал да се върне на платното при 40-50 км/ч и се обърнал, естествено. Бях го преживявал и с велосипед, и с мотор, по-добре е де продължиш, убивайки скоростта. Имал съм и други рискови изпълнения, подплатени с извънредно внимание и свърхниска скорост, уж ...

102

Анонимен

преди 6 години

Московски тябваше да е в ареста и обвинен на причиняване на смърт, поради непредпазливост!Може би е употребил и алкохол,което ще утежни присъдата!

101

Майка

преди 6 години

Оставете човека на мира бе хора!Какво си мислите....че той е искал да убие собственото си дете ли?Кой родител иска това? Нима никой от нас понякога не е правил неща, които не трябва да прави....дори с децата си?Ето аз, като съвсем обикновен човек, съм вкарвала децата си в рудник, на 500 метра дълбочина под земята.....сега се питам с какъв акъл съм го правила това....обаче правила съм го....Не му го натяквайте....той в момента сигурно достатъчно се обвинява за това!

100

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости!Това е ужасно!Искрени съболезнования на семейството!

99

mimi

преди 6 години

Кои сте вие, че да съдите хората? Никой от вас не е застрахован какво ще се случи утре и по ваша вина! Този човек и така цял живот ще страда и животът му ще е белязан. За какъв съд и за какви наказния говорите?! Глупав народ...

98

97,

преди 6 години

До С.В.Мен не ме е срам, че съм българка.Жал ми е, че живея още и то с децата ми в държава, управлявана от хора, които понятие нямат от това, което правят!Този човек е качил 4-годишно дете на моторна шейна. И детето е загинало поради тази негова постъпка. Та това е престъпление!Пък вие си се срамувайте от каквото си щете. Вероятно има защо.

97

Анонимен

преди 6 години

Малко дете няма място на мотор, на моторна шейна и в автомобил на предната седалка.Жалко задетето.Още по-жалкото е, че баща му е причинил по непредпазливост неговата смърт, а това е престъпна небрежност.А най-жалкото е, че този баща пък е министър точно на транспорта.Хипержалкото е, че тук, в тая т. нар. държава, все още съществуват хора, които биват управлявани от такива ... хора.

96

Анонимен

преди 6 години

"транспортният министър не можал да вземе завоя"съболезнования на семействотоняма по-голяма мъка от тази

95

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е некоректно - детето е убито от безотговорен човек, пък бил той и родител - зъд за убиеца!

94

Анонимен

преди 6 години

До коментари, имайте срам за паметта на детето : Казвам ви ,вие имайте срам , мълчахте ли когато жените си изхвърлят децата от глад по поляните, мълчах те ли когато родителите си оставят децата сами и изгаряха в къщите ,за да работят. Сега един баща е качил от свободия безотговорно детето на моторна шейна с него или без него няма значение той е длъжен да опази детето си, ако ще да е Сатаната на дявола ,трябва да си поеме отговорност. Веднага В Европа сме

93

То

преди 6 години

Гъзария, безотговорност и тарикатлъка на един баща убиха невинното дете. Войната не е само по пътищата.