Снимка: архив "Булфото"
fallback

21-годишната Петя Бялова, която бе ранена в жестока катастрофа в Хасково преди седмица, почина тази сутрин.

Момичето се бори за живота си в продължение на няколко дни, по време на които бе проведена мащабна кръводарителска акция в града. Роднини и приятели на Петя събираха кръв, от която тя се нуждаеше спешно.

Въпреки това обаче момичето не успя да се пребори. Тя е била в мозъчна смърт от няколко дни, рано сутринта днес е починала, съобщи "Дарик".

Oще по темата

Жестоката катастрофа стана между два леки автомобила на околовръстното шосе в Хасково. При удара загина 53-годишната шофьорка на единия, а двете млади жени от другия бяха тежко ранени в болница.

Според полицията младата шофьорка е карала с несъобразена скорост в мъгла и поради това е навлязла в насрещната лента, където е ударила челно другия автомобил.

21-годишната Петя бе по-тежко пострадалата. Тя бе с фрактури на шиен прешлен, ляво бедро, таз и с кръвоизлив в мозъка.

Нейната спътничка, Анелия на 20 г., бе със спукан далак, черен дроб и ляв бъбрек, също с опасност за живота, но бавно се възстанови след операцията. Сега е в стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Дори момичето Петя да е млад шофьор колата и е в посока движението и в банкета а възрастната жена на която името никъде досега не беше споменато колата и е обратно на нейното движение. Имаме укриване на улики. Нямаше млади шофьори на верижната катастрофа на 5 Юли 2017г. на Магистрала Тракия причинена от мъгла. Двете жени починаха. Трагедията е голяма. И семейството е научило от Медиите. Някой плаща добри пари за информация.

11

Анонимен

преди 6 години

До бяла мафияПишете глупости!

10

Коментатор

преди 6 години

При мъгла се кара с 40-50 и няма как да сбъркаш пътя. При гъста мъгла с 20-30. За къде е бързала тя си знае. Но липсата на опит и зрялост си е казала тежката дума.

fallback