12

Анонимен

преди 6 години

Дори момичето Петя да е млад шофьор колата и е в посока движението и в банкета а възрастната жена на която името никъде досега не беше споменато колата и е обратно на нейното движение. Имаме укриване на улики. Нямаше млади шофьори на верижната катастрофа на 5 Юли 2017г. на Магистрала Тракия причинена от мъгла. Двете жени починаха. Трагедията е голяма. И семейството е научило от Медиите. Някой плаща добри пари за информация.

11

Анонимен

преди 6 години

До бяла мафияПишете глупости!

10

Коментатор

преди 6 години

При мъгла се кара с 40-50 и няма как да сбъркаш пътя. При гъста мъгла с 20-30. За къде е бързала тя си знае. Но липсата на опит и зрялост си е казала тежката дума.

9

бяла мафия

преди 6 години

момичето 100% е виновно за катастрофата и убитата от нея жена.друг е въпроса че един 21годишен организъм би трябвало да има сили да се възтанови,но има хора който чакат за трансплантаций и плащат за това на доктори.в такъв тежък за родителите момент лесно може да ги убедят да разпишат съгласие за дарение на органи. дано греша и лекарите да са положи всички усилия

8

Анонимен

преди 6 години

Ни ви ли е срам.. да говорите така .. Аз съм нейна приятелка и смело мога да кажа че книжката и не е купена и че шофираше и спазваше правилата на пътя .. засрамете се .. Петя си отиде по най мъчителния начин от този свят а вие я плюете

7

Бог да я прости !

преди 6 години

Утрепала е жената във форда .... Карала с висока скорост в гъста мъгла......

6

Тираджия

преди 6 години

Страхът спасява животи! Верно си е

5

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да излъже логоката и физиката. Особено физиката. Бог да ги прости. Както казва колегата - страхувайте се повече когато шофирате!

4

Анонимен

преди 6 години

Nali za mladite shofiori shteshe da ima 3 g. ogranichenia?! Basi, zad volana sam blizo 30 g. i vse oshte me e strah v magla i na led. Izobshto ne triabva da se kachvat na koli v takova vreme. Edva li e iskala da katastrofira, no lipsata na navici i praktika obiknovenno vodiat do beli... Strahuvaite se za volana! Strashno si e!

3

Korean soup

преди 6 години

Жалко ..... за 53-годишната жена. За Петя или добро или нищо. Значи нищо.

2

Анонимен

преди 6 години

Жалко!Но на хола неможещи и незнаещи да карат кола ,книжка не трябва да се дава защото нали виждате какво става!

1

Анонимен

преди 6 години

Купуването на книжки е като Тото Лото.