Снимка: visualhunt.com
fallback

Северозападна България, в лицето на Видин, Монтана, Враца и Лом, излезе с идеята да се отдели от страната ни като автономна област и да се присъедини към Румъния.

Oще по темата

"Голяма част от хората в Северозапада работят в Румъния поради по-високите заплати. Те не искат да са най-бедният регион в страната и не подкрепят правителството, което не защитава публичните им интереси. Не подкрепят и съдебната система", обясни директорът на Центъра за анализи и оценка на туризма доц. Румен Драганов.

Темата на разговора в студиото на "България сутрин" обхвана и наболелия казус с Банско и построяването на втори кабинков лифт.

"Банско взриви страната. Имаме гигантско нарушение на закона от 2001 г. насам – навлизане в национален парк и разрушаването му. Намесват се финансови институции, които унищожават природата. Има престъпление и ние искаме да знаем кой е виновен", отбеляза доц. Драганов пред Bulgaria ON AIR.

Според него министрите се гънат как да излязат от цялата ситуация, а казусът вероятно ще свърши с нечия оставка, която да изгърми като бушон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 156Яни Янев не е мутра, а обикновен ***. Обикаля СЗ България и се прави на арендатор.С кола и шафьорче-телохранител и още за нещо. Извод - отвсякъде може нещо да се отмъкне, келепирец да падне!

153

До Анонимен 159

преди 6 години

От теб интелектът пръска като бенгалски огън! Стани на моята възраст, гълтай толкова шепи лекарства, за да живееш, да те видя как въртиш мотика! Наглец! Комунистите им виновни! Ние сме търтеи! И ядем парите на държавата - вземаме пенсии! Търтей си ти, блъскаш по нищо не виновната клавиатура, това работиш! Или си велик IT-спец, готов за "Оскар"? Ако трябваше да блъскаш с мотиката като една баба от СЗ, отдавна да си станал на мумия!Селското стопанство свършва там, където започва работата с мотика!

152

От NW

преди 6 години

Някакъв център с някакъв доцент-директор, синекурщик и невежа трови атмосферата сgлупавi внушения, които въобще не отговарят на истината! При това тези внушения савредни за нашето общество и аз смело ги определям като предателски! Хората от Видинско, Кулско, Ломско не ходят да работят в Румъния! Мнозина станаха икономически емигранти в З.Европа, предимно в Испания, би трябвало да знае господинът, на когото плащат заплата да прави анализи. А анализи се правят на основа на верни данни, не на изм

fallback