154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 156Яни Янев не е мутра, а обикновен ***. Обикаля СЗ България и се прави на арендатор.С кола и шафьорче-телохранител и още за нещо. Извод - отвсякъде може нещо да се отмъкне, келепирец да падне!

153

До Анонимен 159

преди 6 години

От теб интелектът пръска като бенгалски огън! Стани на моята възраст, гълтай толкова шепи лекарства, за да живееш, да те видя как въртиш мотика! Наглец! Комунистите им виновни! Ние сме търтеи! И ядем парите на държавата - вземаме пенсии! Търтей си ти, блъскаш по нищо не виновната клавиатура, това работиш! Или си велик IT-спец, готов за "Оскар"? Ако трябваше да блъскаш с мотиката като една баба от СЗ, отдавна да си станал на мумия!Селското стопанство свършва там, където започва работата с мотика!

152

От NW

преди 6 години

Някакъв център с някакъв доцент-директор, синекурщик и невежа трови атмосферата сgлупавi внушения, които въобще не отговарят на истината! При това тези внушения савредни за нашето общество и аз смело ги определям като предателски! Хората от Видинско, Кулско, Ломско не ходят да работят в Румъния! Мнозина станаха икономически емигранти в З.Европа, предимно в Испания, би трябвало да знае господинът, на когото плащат заплата да прави анализи. А анализи се правят на основа на верни данни, не на изм

151

погледнете се бе

преди 6 години

Нещо, прлащанията по "Най-бедната и най-корумпираната държава" се изчерпаха и сега новата песен е Северозапада.Ами нека се видят. *** нали е от северозапада. Най-закоравелите комунисти са все от Северозапада.

150

пак глупости

преди 6 години

Кабинковия лифт всъщност ще защитава природата, защото отиването догоре с претъпкан автобус я замърсява повече от електрическия лифт. Освен това пътя отнема повече площ от поставянето на пилоните на лифта.Цялата олелия е да се създава напрежение в България.Тоя *** се е поставил в служба на чуждо правителство.

149

Анонимен

преди 6 години

и други ше последват тази жалка територия е загинала

148

До 163 Некъф

преди 6 години

Къф ти бе ? Ае сек тер ...

147

Некъф

преди 6 години

Отцепниците да бъдат на момента разстреляни за предателство към родината ни

146

червен трол

преди 6 години

Проблемът е, че ако Румъния ни поиска, в Румъния няма БКП, няма за кого да гласуваме.И там няма Кутев да дава стотинки за комнентар. И паметник на съвецката армия нямат.Много неща в Румъния не са както трябва. Икономиката им е много силна, но е насочена лъм Запада, а не към Путин. Всичките им предприятия са Запдни.

145

Солидарен

преди 6 години

ГЕРБ налива в южна България. На северозапада само обещава.

144

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен159Тук хората средно рядко имат повече от 20-30 декара земя на наследник, повече имат в Златията-около 100-тина декара на наследник. Ти би ли се върнал на село, да обработваш с мотиката 30 декара и да разчиташ на тях? И мутрата да ти изкупува продукцията на безценица, да не можеш /съгласно новите ЕС директиви/ да гледаш 2-3 крави за мляко у вак на село, нямаш сертифицирана ферма и изкупуват млякото на безценица . Нямаш машини, инвентар, само мотика и земя...

143

Анонимен

преди 6 години

Когато комунистите ви отнеха земите да си направят ТКЗС-тата, ревахте. Сега, когато ви ги върнаха, пак ревете, а не ги работите. Що така бе, търтеи мои? Толкова ли ви развалиха комунистите, та сте забравили какво е да работиш за хляба си?

142

ДА13

преди 6 години

До До ДА13Ние си избираме кметовете и не винаги правим добър избор.Така е. Но РЕГИОНАЛНАТА ПОЛИТИКА е в правомощията на централната държавна власт! Надали кмета на София или на Пловдив и Ст.Загора са привлекли лично инвеститори.Тук става дума за правилна регионална политика! Такава в България липсва от години! И недай си боже да стане нещо със София или няколко от големите градове извън СЗ региони, където е съсредоточена цялата икономика на страна и държавата ще е поставена "на колене".

141

Анонимен

преди 6 години

Щом искате да ядете мамалига, яжте!

140

Анонимен

преди 6 години

Северозападнала българия не е приоритет на мутрите. Там има само земя за копане. Мутра не копа не сади не оре и не сее. На мутра му дай да приватизира да лее асвалт на дунавски вълни и да присвоява евро мангизи. За дуго не ги търсете! А това че искате да се присъедините към Румъния за това позволение не търсете ами се оправяйте кой как може. Щом Румъния ви създава работа и ви плаща спокойно може да си се чувствате Румънци. Спирате да плащате данъци на Мутрите и толкоз!

139

Анонимен

преди 6 години

Да де ама интересно иска ли ги някой в Румъния.на никого не му трябват

138

ЕДИН ОТ СЕВЕРОЗАПАДА

преди 6 години

ПУКА МИ ЗА ВАС!НАЛИ ИСКАХТЕ ЗЕМЯТА, ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НИ....ЗА ТКЗС-то....??!ЯЖТЕ СЕГА ,ЗЕМЯТА , КАЛТА , ЧЕРВЕИТЕ ...И ЧАКЪЛА В НЕЯ!ДА ВИ Е СЛАДКО!!!

137

ДА13

преди 6 години

До До Един от СеверозапМного лозунги, много нещо!Къде живееш? Ако си в София или в един от другите 7-8 големи града ми се ще да кажеш точно какво правиш за развитито на града! И ако знаеш да ми кажеш колко пари от държавния бюджет отиват за София и за тези 7-8 града и колко -за СЗ регион. Също и колко пари от еврофондовете се изсипаха пак в София и колко в нашия регион.Само не ми говори глупости от рода ,че зависи от местното самоуправление .

136

До ДА13

преди 6 години

И койВи избира кметовете? Вие си ги избирате, Ценко Чоковците Вие со ги избирате, никой от София, Пловдив, стара Загора, не е дошъл да Ви избира кметовете, не си ли задаваш въпроса защо в горните градове въпреки недостига на работна ръка хората продължават да инвестират, а при Вас не

135

ДА13

преди 6 години

До СтаматНе хленчим! Просто искаме да сме равнопоставени !