Снимка: архив, БулФото
fallback

"Ауди" пламна в движение и блокира трафика по международния път Е-79 между врачанските села Люти дол и Ребърково.

Инцидентът станал по обед в района на крайпътни заведения, съобщи "24 часа". Германската кола идвала от столицата към с. Борован, когато по неустановени все още причини предницата избухнала в пламъци.

В нея пътувало семейство с малко дете, които отивали на гости. Мъжът зад волана пръв видял пламък и дим да излизат от двигателния отсек. Водачът спрял веднага и тримата успели бързо да напуснат колата, преди огънят да я обхване цялата.

Пожарникари от Мездра пристигнали на мястото, но докато загасили пламъците, предната част от возилото и купето вече са били напълно унищожени. Заради инцидента от двете страни на главния път се образуваха километрични опашки.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Комунист

преди 6 години

Не знам дали Пътна помощ и Съюза на автомобилистите в България водят статистика, но най-често съм виждал Пътна помощ да обслужва Ауди по магистралата.

13

Анонимен

преди 6 години

Срок на годност на електрическата инсталация? В частност кабелите? Ти чуваш ли се?Да вметна, че работех в производството на кабелни комплекти за автомобили. Кабелите са си чист Cu, изолацията при спойките е с експлоатация 100г+, херметично запечатана. Конекторите са Cu-Ni(75/25), известно още като "бяла мед", силно устойчива на корозия, ползва се предимно в мореплаването. Целия комплект има водоустойчивост IP-44.Ако такъв комплект не го поправя "баш майстор", 50 години ще си изкара с песен.

12

Анонимен

преди 6 години

Стара инсталация натоварена с парно и фарове и резултата е плачевен. Някои си мислят че инсталацията на автомобилите им е вечна. Не тя си има срок на годност както всичко друго. Няма как автомобил на 15 или 20 години инсталацията да е в отлично състояние. Но и няма как да се смени на цяло щото само цената на кабелите са колкото автомобил втора употреба. Като прибавите и труда и става майка плаче грамофон свири. Но за това на вашите сеянчета дето си ги избирате изобщо не им дреме на дедовият.

fallback