Снимка: visualhunt.com
fallback

Двама души са пострадали при тежка катастрофа, станала в района на Кресненското дефиле, в близост до село Крупник, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР – Благоевград Йорданка Шаркова, предаде "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа.

На място има екипи на полицията, Центъра за спешна медицинска помощ и пожарната.

По първоначална информация ударът е челен, като при него са пострадали двама души. Наложило се е да бъдат рязани ламарини на сблъскалите се коли, за да бъдат извадени от тях ранените. Те към момента биват транспортирани към МБАЛ–Благоевград. Няма данни за загинали.

В района на инцидента и в двете посоки са се образували километрични колони от автомобили, тъй като движението е спряно. Дежурният уточни, че няма обходен маршрут, тъй като единственият вариант е пътят през прохода Предел, но той е много по-дълъг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

гого

преди 6 години

ако не бяха бойкотите на зелената мафия, до сега магистрала щеше да има и що човешки живот щеше да бъде спасен , при Микре е същата история.

12

До 11 Бай Блаже

преди 6 години

А как ще обсниш, че когато щофират в чужбина, българските шофьори са примерни шофьори, а чужденците, като шофират в България са най-опасните шофьори по пътищата на България? Чужденците-шофьори излиза според това, което си написал, че имат много по-ниска култура и възпитание от българските шофьори, а манталитета им също е на много по-ниско ниво от този на българите. Дано през 2018 това се промени относно чужденците шофьори в България.

11

Бай Блаже

преди 6 години

За съжаление сме едни от най-лошите шофьори в цял свят. Едно време имах учител по практика, който казваше, че на българите не им трябват войни за да се избият просто им дайте коли и е бил много прав всичко е до манталитет и култура а нашите са на изключително ниско ниво дано през новата 2018г. тенденциите се променят към добро дай Боже

fallback