13

гого

преди 6 години

ако не бяха бойкотите на зелената мафия, до сега магистрала щеше да има и що човешки живот щеше да бъде спасен , при Микре е същата история.

12

До 11 Бай Блаже

преди 6 години

А как ще обсниш, че когато щофират в чужбина, българските шофьори са примерни шофьори, а чужденците, като шофират в България са най-опасните шофьори по пътищата на България? Чужденците-шофьори излиза според това, което си написал, че имат много по-ниска култура и възпитание от българските шофьори, а манталитета им също е на много по-ниско ниво от този на българите. Дано през 2018 това се промени относно чужденците шофьори в България.

11

Бай Блаже

преди 6 години

За съжаление сме едни от най-лошите шофьори в цял свят. Едно време имах учител по практика, който казваше, че на българите не им трябват войни за да се избият просто им дайте коли и е бил много прав всичко е до манталитет и култура а нашите са на изключително ниско ниво дано през новата 2018г. тенденциите се променят към добро дай Боже

10

Анонимен

преди 6 години

Докато има такива като номер 8, които не могат да схванат най-прости неща и винят шофьорите, а не истинския виновник, никога няма да се оправим.

9

Анонимен

преди 6 години

Правила се спазват само ако шофьорите са сигурни, че ако направят нарушения, неизбежно ще последва наказание и това е факт. Тук най-вероятно е имало нарушение, зашото се знае, че наказание няма да има ... ако остане жив.

8

Анонимен

преди 6 години

До Да питам 6Какъв КАТ те гони бе хейтър. За да има челен удар най малко единия шофьор е луд за връзване. За всичките си простотии ви е виновен някой друг.

7

икономист

преди 6 години

Така е като са толкова евтини винетките...

6

Да питам

преди 6 години

До А къде е КАТ?А фаровете работеха ли? Винетките бяха залепени в долния десен ъгъл?

5

А къде е КАТ?

преди 6 години

Е, нали КАТ вчера и днес щял да работи, а когато КАТ в една държава работа, нарушенията са много малко, а не десетки милиони всеки ден, както е в България при неработещия КАТ. Този челен удар почти сигурно е заради нарушение, а нарушението е защото КАТ пак не работи.

4

Анонимен

преди 6 години

ке се собудите, ама не знам кой ден ке е

3

шматка

преди 6 години

Километрични колони.Тези ще посрещнат новата година У колите

2

Анонимен

преди 6 години

Нали се разбрахме- тежка катастрова- 2-*** загинали , ужасна - до 4 , и пътен ад 4+ , Това е в случая е ежедневие, сама трябваше да слязат и да се почнат с манивелите.

1

..

преди 6 години

Вече стана ежедневие да има такива неща. Челен удар... дали не е пак заради изпреварване където не трябва?И по-зле ще става... спокойно.