Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж на 56 години е загинал в катастрофата при Кресненското дефиле, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград, предаде "Фокус".

Oще по темата
Около 15:15 часа днес на главен път Е-79 след Кресненско дефиле в посока Благоевград е станало пътнотранспортно произшествие между лек автомобил "Фолксваген Голф" и лек автомобил "Хонда". Починал е водачът на лекия автомобил "Фолксваген Голф", който е на 56 години от с. Коларово. 

Пострадали са две жени, пътуващи в същия автомобил и водачът на другата кола, като всички са транспортирани в МБАЛ-Благоевград за оказване на медицинска помощ. 

Движението в района на инцидента се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Тази статистика "200 милиона нарушения на ден" кой я измисли? Ако всички в България,включително пеленачета и старци караме, правим по 28.57 нарушения всеки, всеки ден.Нонсенс

13

бг

преди 6 години

Дълбоко съм убеден ,че ако се спазват правилата за движение ,катастрофите са невъзможни и съм се заклел пред себе си да ги спазвам ,независимо има ли други участници в движението или съм сам на пътя. Лошото е ,ако някой реши а не ги спазва -тогава и спазващия пострадва.

12

Сп??нс

преди 6 години

Достатъчна е миг невнимание и катастрофата е налице. Преди два дена в града, платно с три еднопосочни ленти , чакам на червен светофар и в съседната лента пето МПС е малко камионче за разнос и шестата кола идва с 30-тина км/ч и уж намалява скоростта, но влезе под камиона- къде блееше , така и не се разбра, но "Фокуса" стана на "Фиеста"

fallback