14

Анонимен

преди 6 години

Тази статистика "200 милиона нарушения на ден" кой я измисли? Ако всички в България,включително пеленачета и старци караме, правим по 28.57 нарушения всеки, всеки ден.Нонсенс

13

бг

преди 6 години

Дълбоко съм убеден ,че ако се спазват правилата за движение ,катастрофите са невъзможни и съм се заклел пред себе си да ги спазвам ,независимо има ли други участници в движението или съм сам на пътя. Лошото е ,ако някой реши а не ги спазва -тогава и спазващия пострадва.

12

Сп??нс

преди 6 години

Достатъчна е миг невнимание и катастрофата е налице. Преди два дена в града, платно с три еднопосочни ленти , чакам на червен светофар и в съседната лента пето МПС е малко камионче за разнос и шестата кола идва с 30-тина км/ч и уж намалява скоростта, но влезе под камиона- къде блееше , така и не се разбра, но "Фокуса" стана на "Фиеста"

11

Цветелина Йорданова

преди 6 години

Как съдите хората и давате коментари без да сте били очевидци? Не е имало изпреварване и при двата автомобила. И двете коли са се движели в колона в двете посоки. Мач шанс, че шофьорът на едната кола е свърнал в настещното. Причината за това не е ясна все още-не е алкохол, не е изпреварване, не е превишена скорост. Но имайте уважение и преценете, че подобни ситуации се случват и никой от нас не е застрахован. Защото близките на хората в двете коли страдаме еднакво.

10

Анонимен

преди 6 години

В държавите, в които правилата се спазват, шофьорите са убедени в неизбежността на санкцията, ако нарушат правилата и затова не ги нарушават. Същите шофьори, като дойдат в България са най-опасните шофьори. В случая някой е нарушил правилата, сигурен, че санкция от КАТ няма да има и това е резултатът. Вероятно над 95% от нарушенията, катастрофите, ранените и загиналите в България, са пряко следствие от неработещият КАТ.

9

Анонимен

преди 6 години

Не можа да дочака нова година завалията. :(

8

Анонимен

преди 6 години

като джипа Хонда навлиза в насрещното срещу тебкое не е яснода се промени правилникаДжип е с предимствокогато изпреварва насрещния ако не е с джип трябва да отбие вдясно и да спреАко влак наближава прелез и види сииганин с купена книжка в опел трябва да накове спирачкии да изчака независимо от сигналната уредба

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно как се прави челен удар .

6

Анонимен

преди 6 години

възраста няма значение а опитаможе да си с 2 години шофьорски стаж и 200000кма може и с 30 години шофьорски стаж и 20000км

5

Анонимен

преди 6 години

В белите държави има полицейски коли които са постоянно в движение по магистралите и пътищата и следят трафика. Да но нашите органи немогат да си позволят да харчат гориво! Икономиката ни е много СТАБИУНА й неможе да си позволи разточителство на гориво. Та затова по пътищата е постоянна касапница. Докато в белите държави контрола е на такова ниво че никой и не си помисля да прави нарушения. А не правят нарушения щото глобата се плаща на място. Ако не платиш ти взимат автомобила докато платиш!

4

Азиатски комплекси

преди 6 години

Днес пак бях свидетел на безумни изпреварвания и маневри. Този народ и силно комплексиран. Дано изчезне по-скоро и на тези хубави земи се заселят читави хора.

3

Анонимен

преди 6 години

Има проста логическа последователност от причини и следствия, която при такива катастрофи почти винаги важи. Първопричината е в липсата на контрол, най-вече от страна на КАТ. Последицата е, че всички шофьори, българи и чужденци, непрекъснато нарушават правилата и всеки ден в България се правят над 200 милиона нарушения и затова има много ПТП, ранени и загинали. Загиналият днес е по вина на КАТ.

2

Коце

преди 6 години

Е този с ОВ - овчарите, бързал е за Банско и е изпреварвал. Нека сега пак да дойдат еколозите, платени от БСП, да кажат че не може да има магистрала

1

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо си мислех че поне днес ще мине без катастрофи а то не мина! На 56 години не е млад шофьор че да кажете че сее правел на състезател. Улегнал мъж със сигурно 30 години шофьорски стаж и въпреки това катастрофирал. Защо не споменавате нищо за другият водач й Кой е виновен за катастрофата?