Снимка: архив Reuters
fallback

Временно затворен за движение е Прохода на Републиката. Причината е тежък пътен инцидент, станал в района село Пчелиново, Старозагорска област, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР Марияна Христова пред "Фокус".

Катастрофата е станала с два ТИР-а рано тази сутрин на прохода. Те ще бъдат изтегли и едва тогава движението ще бъде възстановено.

Към момента са въведени обходни маршрути – леките автомобили се пренасочват през прохода Шипка, а тежкотоварните изчакват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

пламен

преди 6 години

Защо за товарните автомобили не се изискват зимни гуми ,както при леките автомобили?В северните страни това е задължително ?!

9

Анонимен

преди 6 години

До Мнение 5 ПРАВИЛНО Е ,, Но те така са свикнали само с репресии рекет и рушвети ПОЛИЦИЯТА не се интересува от човешкия живот .... НО КОГАТО ПОСТРАДА ТЕХЕН ЧОВЕК ЗАПОЧВАТ ДА БЕСНЕЯТ .....

8

Анонимен

преди 6 години

Много е вероятно тировете да са с шофьори чужденци. Чужденците са най-опасните шофьори по пътищата на България. Лисва им възпитание, липсва им култура на шофиране, манталитета им е такъв, че трябва да бъдат глобявани през 2-3 километра.

fallback