10

пламен

преди 6 години

Защо за товарните автомобили не се изискват зимни гуми ,както при леките автомобили?В северните страни това е задължително ?!

9

Анонимен

преди 6 години

До Мнение 5 ПРАВИЛНО Е ,, Но те така са свикнали само с репресии рекет и рушвети ПОЛИЦИЯТА не се интересува от човешкия живот .... НО КОГАТО ПОСТРАДА ТЕХЕН ЧОВЕК ЗАПОЧВАТ ДА БЕСНЕЯТ .....

8

Анонимен

преди 6 години

Много е вероятно тировете да са с шофьори чужденци. Чужденците са най-опасните шофьори по пътищата на България. Лисва им възпитание, липсва им култура на шофиране, манталитета им е такъв, че трябва да бъдат глобявани през 2-3 километра.

7

Дянков

преди 6 години

Няма смисъл от магистрали с оглед демографския срив...

6

Анонимен

преди 6 години

Тунелът под Шипка не е почван и няма да го започнат, защото трябва да се даде на "наша" фирма, а пък те работят все на ръка или с бракувана техника от германия , а така проход не се строи.Ако обявят една концесия за 30 години , набързо ще дойде някой желаещ от по-белите държави и ще направи справка на митницата за транзитнопреминаващите комиони и ще сметне дали е изгоден проект.

5

Мнение

преди 6 години

КАТ вместо да се чудят колко високи глоби да въвеждат и как постоянно да увеличават сумите на глобите, нека да излязат по пътищата и да контролират. Сега искат с парите от една снимка да спечелят колкото от 10 глоби. Предложението ми е само за един месец да излязат по всички пътища патрули и да контролират, а не да стоят скрити с камери.Това с камерите е начин да се пълни хазната, а не да се опазват животи по пътищата. Каква полза, че ще те глобят след 3 седмици - до тогава белята станала!

4

Мнение

преди 6 години

В Пчелиново се шофира винаги с превишена скорост. На никой не му пука, че е населено място и ограничението е 50 км/ч. Изобщо така се шофира из целия проход, тировете направо си карат колкото могат, без значение дали е населено място или не. Няма кьорав полицай, за да глобява. А най-парадоксалното е, че ако спазваш правилата и ограниченията и пречиш на останалите, които ти се изнервят и правят рискови изпреварвания. Няма кьорав полицай, за да контролира.

3

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ве?Ако ну е в ремонт, ако няма свлачища то ще има кятастрофа или ще има навалял много сняг с преспи по няколко метра. Ако се сметне на година колко време е отворен този проход да не се окаже, че това е най-често затваряния проход, а е един от най-натоварените. Когаще се направи тунела под Шипка, че мнго народ су изтрепа? Кога? Суджука нали обеща, че този мандат ще го направи. Той още не го е почвал завалията.

2

Ха-де

преди 6 години

Причините. Според АПИ, от летните гуми и фаровете е. Според МВР, несъобразена скорост и изтекла винетка. Според Бойко, от международното положение е.

1

Анонимен

преди 6 години

Те от там други почти не минават. Колко народ изтрепаха по този маршрут Ст.Загора-Русе просто не е истина. На тези при.мати трябва да им бъде забранено да влизат на наша територия с автомобили и камиони. Абсолютни анадолски ***. Както винаги съм казвал няма нормална мюсюлманска държава. Пуйката до преди години можеше да е наречем що году нормална, но откакто султана е на власт и тя се върна при ислямските корени където и е мястото.