Наско Ментата
fallback

Странен начин за поощряване на дисциплината са измислили в началното училище "Патриарх Евтимий" във Варна. По време на междучасието звучи чалга по училищната радиоуредба.

В средата на тази седмица един поздравите бил хитът на Наско Ментата - "Шушана".

"Ако това е увеселително заведение, имаше маси, ракия, салата, може би Наско Ментата нямаше да е толкова зле", коментира майка на ученик.

В училището отскоро в голямото междучасие по радиоуредбата децата слушат известни песни.

"Смятам, че канализираме онази агресия, която може да бъде разхвърлена в други посоки, които ние не можем да овладеем", казва пред bTV училищният психолог Кристина Радева.

От училището обясниха, че песента на Наско Ментата била пусната по настояване на изключително дисциплиниран по-горен клас ученици.

"Не по начина, който е социално желателен и приемлив, но ние направихме тези деца щастливи. Така, както цялата система, за толкова години не успява да ги прави щастливи", смята още училищния психолог.

Директорката Веселина Манолова пък се ангажира никога повече да не пуска чалга по уредбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

анонимен

преди 4 години

госпожа психоложката е алкохоличка и мошеничка с бисексуални наклоности , има регистрации дори в няколко порно сайта

111

Родител

преди 6 години

След всичко , което сътвори " Уважаемата" г-жа Стоянова е имала дързостта дори да разпитва децата едно по едно какво мислят родителите им за новините по телевизията. Става въпрос за деца на по 9 години все пак, които не мисля , че е необходимо да бъдат замесвани в случая . По достойно щеше да е просто да си подаде молбата за напускане в понеделник. И се питам как подобна жена ще бъде учител и пример за нашите деца ?

110

Провокиран

преди 6 години

Ако зачекнете даскалиците по български и математика що нещо за телевизия ще излезе....ама да замълчим( засега) ще му доиде времето да излезе. Ама как ще излезе. Там е интересно. Дъвчете си " Шушана"

fallback