Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Автобус с 31 пътници се преобърна на автомагистрала "Тракия" на 296 км в района на стралджанското село Воденичане в посока Бургас, съобщи говорителят на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

Няма загинали и ранени, коидо да са с опасност за живота. Пострадали, обаче има. Около 10 пътници се извозват до Спешните отделения в Ямбол и Бургас.

Автобусът е на фирма "Юнион Ивкони" и е пътувал от София до Слънчев бряг, съобщава БТА.

Сигналът за инцидента е подаден към 22.00 часа снощи. По първоначални данни лек автомобил е пресякъл пътя на автобуса и той се е преобърнал в канавката.

Пътниците, които не са пострадали са извозени с друг автобус на фирмата. На мястото са пристигнали екипи на Пътна полиция. Предстои изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента.

Временно движението се осъществяваше само в изпреварващата лента в участъка Чарда - Воденичане, но по-късно то бе възстановено.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, напомнят служителите на "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 6 години

Ами не им е за първи път,преди години имаше тежка катастрофа с тази фирма,пътувала съм няколко пъти с тази фирма,много евтини билети,много изнервени шофьори,и винаги единия шофьор лягаше на най-задните седалки и спеше,останах с впечатление че тези хора работят много,много

38

инструктор

преди 6 години

алоууу Петя Славова до кое отделение си ходила на училище? Това ;пътнически автобус; как се превежда? Има ли товарни автобуси? От ден на ден по-прости ***......

37

Факт

преди 6 години

Принципно при автобусните фирми, собственика на фирмата определя на 95% как да се шофира, а от шофьора зависят останалите 5%. Техническото състояние на автобусите - то по документи винаги е изрядно, а подписалият се, че автобуса е изряден може да избира - или не пуска автобуса, защото има технически проблеми и го уволняват или подписва, че е в ред и не го уволняват. Разбира се ако после стане нещо подписалият се е виновен.

fallback