39

Анонимен

преди 6 години

Ами не им е за първи път,преди години имаше тежка катастрофа с тази фирма,пътувала съм няколко пъти с тази фирма,много евтини билети,много изнервени шофьори,и винаги единия шофьор лягаше на най-задните седалки и спеше,останах с впечатление че тези хора работят много,много

38

инструктор

преди 6 години

алоууу Петя Славова до кое отделение си ходила на училище? Това ;пътнически автобус; как се превежда? Има ли товарни автобуси? От ден на ден по-прости ***......

37

Факт

преди 6 години

Принципно при автобусните фирми, собственика на фирмата определя на 95% как да се шофира, а от шофьора зависят останалите 5%. Техническото състояние на автобусите - то по документи винаги е изрядно, а подписалият се, че автобуса е изряден може да избира - или не пуска автобуса, защото има технически проблеми и го уволняват или подписва, че е в ред и не го уволняват. Разбира се ако после стане нещо подписалият се е виновен.

36

mddmd

преди 6 години

И аз пътувах с Ивкони. Автобуса все едно е пътнически влак! Къде ли не обикаля да вземе сто души народ! Ако може и в багажника ще побере още хора и ще ги закара до всички възможни терминали на летищата в София, Пловдив и другите градове! Шофьорите не са толкова лоши и заядливи колкото ги наричат хората, но... фирмата е яко лакома! Пътувал съм с тях по нощните рейсове и на връщане обиколи и 2та терминала, минаваше и през 2та терминала на летището и чак тогава отива на Централна Гара.

35

Свидетел

преди 6 години

Ако този автобус е шофиран от същия шофьор с който пътувах преди две години, по-скоро вината е в шофьора.Той през цялото време пушеше, псуваше хамалски всеки който му се изпречваше на пътя /с основание и без основание/, от Бургас до Созопол караше непрекъснато с превишена скорост и се държеше на пътя като лек автомобил, а по средата на пътя отби, спре, напусна автобуса и изчезна в продължение на 10 мин. без да каже нито дума, и накрая се качи отново с цигара в ръцете, и отново даде газ.

34

Mitkyla

преди 6 години

До Анонимен 42Далеч съм от мисълта да защитавам този или онзи и не съм член или привърженик на нито една от политическите партии в България, просто ме дразни това че всичко се свежда до политика и всеки в нашата държава разбира от политика и футбол.Ти след като ги рабираш толкова много нещата,защо не станеш един политик и да ги спреш тези нередности???Да вкараш някой друг закон, за да се спре това,например да се толерира този или онзи от ГЕРБ или ДПС или които и да е било.

33

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че проблемът е във фирмата, а не във водача! Изобщо как не ви досрамя да ги защитавате? Юнион Ивкони беше ДПС-арска фирма, сега е ГЕРБ-аджийска. И затова САМО нейни автобуси се движат в най-добрите часови пояси за ВСИЧКИ дестинации! Вместо да ги разследват за монополно положение ги защитавате!

32

Mitkyla

преди 6 години

Хора стихщга само сте плюли тая или оная фирма.Разберете че всичко е до водача.Аз лично съм подавал сигнали до 112 за прекалено висока скорост на автобус и то не веднъж или два пъти. Става дума за съзнанието на водача а не до фирмите. Търсете проблема във виновниците, а не във всички останали неща. Ами ако пък наистина някой му е засякъл пътя тогава кой ще плюете?

31

Анонимен

преди 6 години

Аз пък от край време пътувам по линията Плевен -Бургас на Юнион Ивкони и мога категорично да заявя,че на слаб шофьор или неизправен автобус НЕ СЪМ ПОПАДАЛ !Инциденти стават с всички ! Нито ДПС ,нито магистралата е виновна.Единственото за порицание е,че е бил един шофьор !

30

вал

преди 6 години

Отдавна тази фирма Юнион ивкони съм я отписал.Преди години племенника ми се прибираше от София с тях и катастрофира,след това аз пътувах зимата до София и малко остана да се забие в снегорините отпред,изпревари ги през аварийната лента.Оттогава не ги ползвам.А забравих , че веднъж бутахме техен автобус да запали на автогарата в Казанлък (така и не успя)

29

Анонимен

преди 6 години

Някой да знае какво стана с проверките за пожароопасност на стиропора, използван за санирането? Нещата си продължават и в момента - никой не е разлепял нищо. Дали не заметоха проблема? Журналистите направиха ли разследване по въпроса? Май само ни уведомиха със спокоен тон да сме готови за последствията - да не се разсърди властта.

28

Анонимен

преди 6 години

Пете, аз товарен автобус не съм виждал. А ти?

27

Анонимен

преди 6 години

Ивайло Константинов - Ивкони, герберасткия депутат - ще си го премести в другия крачол, както обикновено от десетилетия насам - парите се плащат, а кучетата си лаят....

26

Mitkyla

преди 6 години

И като се знае какво???Колоко неща в България се знаят на кого са и какво правят, някаква промяна..... ??? Като се знае на кой е влаковата комозиция която уби толкова хора и остави други без дом какво се промени?Скоро да сте чували нещо за случая,защото аз не. Всичко ще си мине и замине ей така. Като се знае кои са наркоразпространителите в България какво се прави? Пак нищо.

25

Анонимен

преди 6 години

Важно е на кой е фирмата, за да се разбере защо още я има.

24

Mitkyla

преди 6 години

Айде пак се започна партиината линия. Какво значенние има на кой е фирмата, не е ли по важно че няма жертви и тежко постеадали?

23

цецо

преди 6 години

Тая фирма отдавна трябваше да я закрият и даже дадат под съд. Не знам защо прокуратурата вече години си трае. Явно или има гръб или си плаща някому. Трябва ли да има смъртен случай, за да се задейства българския съд?

22

Анонимен

преди 6 години

На тия с неизвестните бащи турците са им виновни дори, че са се и родили...пхахаха

21

11

преди 6 години

На всеки може да се случи, но Юнион Ивкони са с много по-голям процент на възможност....

20

Анонимен

преди 6 години

Или е заспал шофьора или рейса е бил скапан, но едва ли ще се разбере.Кола им пресякла пътя...дрън,дрън. На тия целта им сега е да изкарат някой друг виновен. Нали знаете, че това е фирма на виден депесар? Шиши ще се обади на Боко и готово...На запад за такова нещо ще ги скъсат от дела за обезщетения, тук даже и "извинявайте" няма да кажат на пътниците