Бащата на детето. Снимка: Dnes.bg
fallback

4-годишно дете беше засмукано от джакузи край Пловдив. То е настанено в болница със своята майка. Детето ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите по седалищните части, трябва да останат в лечебното заведение.

"В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, много трудно ходи, всичко предизвиква плач и болка", разказа пред Dnes.bg бащата на детето Марин Банчев.

Инцидентът е станал в спа центъра хотел в село Брестник. Още в първия ден на ваканцията, бащата влиза с 4-годишния си син в джакузито на хотела. Тогава става инцидента.

"Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на съоръжението, която засмуче сина ми за седалищните части", твърди бащата.

От управата на хотела заявиха, че в джакузито децата са били сами и без надзор. Тепърва обаче ще изясняват фактите, след като изгледат охранителните камери. Отричат върху джакузито да е липсвала предпазна решетка.

"Някои неща стават въпреки всички действия, които сме предприели като ред в хотела, указателни табели и ако можех да върна времето, бих направил така че това да не се случи", обясни собственикът на комплекса Иван Маринов.
По неговите думи за 12-годишната история на хотела, това е първият подобен случай.

"Редовно ставаме свидетели на родители, които оставят децата си без надзор в джакузите, други ги взимат с тях в сауната и сме безсилни да се справим с тези ситуации, защото родителите казват, че това са техните деца и те решават какво да правят с тях", заяви още Маринов.

Родителите на пострадалото дете са подали жалба в районното управление и са решени да си търсят правата докрай.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

еврика

преди 6 години

Разбрахте ли сега защо на мито пищова му е 30см? В джакузито редовно си го пъха в дупката и то го смуче.

17

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия хотели на ужасите, засмукват хора, филм на ужасите. Да платят сега 1 милион обезщетение и още толкова глоба на държавата и това е.

16

Анонимен

преди 6 години

naturtvaniq po sedalishteto, ne moge da se izhodi....poveche zvuchi kato poredniq selqnin iznasilil deteto si da prikazva gluposti na lekarite. selqnite si ebat decata za tova po provinciqta sa niski cherni *** na puk na evoluciqta..

fallback