18

еврика

преди 6 години

Разбрахте ли сега защо на мито пищова му е 30см? В джакузито редовно си го пъха в дупката и то го смуче.

17

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия хотели на ужасите, засмукват хора, филм на ужасите. Да платят сега 1 милион обезщетение и още толкова глоба на държавата и това е.

16

Анонимен

преди 6 години

naturtvaniq po sedalishteto, ne moge da se izhodi....poveche zvuchi kato poredniq selqnin iznasilil deteto si da prikazva gluposti na lekarite. selqnite si ebat decata za tova po provinciqta sa niski cherni *** na puk na evoluciqta..

15

Анонимен

преди 6 години

Родителите са виновни, че джакузито засмуква деца. Ех то не бе наглост...

14

Анонимен

преди 6 години

Джакузито би трябвало да е напълно безопасно. Точка! Щом се е случило, някой не си е свършил работата. Съдете ги до дупка!

13

Joey

преди 6 години

Тоя тряа му вземат детето и да го пращат в затвора - 4-годишно в жакузи??

12

СИГНАЛ

преди 6 години

Тук трябва да се Самосезира Агенцията за Закрила на Детето .Не може да има такава безотговорност от Бащата на Детето .Хотела трябва да съди също Бащата .

11

pfuu

преди 6 години

Този бащата да вземе да се засрами защото си мие ръцете с "капачка" а не се вижда какъв е некадърен и безотговорен родител,плюя му на лицето !!!

10

маалии

преди 6 години

Как ще го отнесе тоя селски тарикат на снимката!

9

Митко питоня

преди 6 години

Капачката липсвала хахахахаха , мозъка на пишман родителите липсва у главите им защо не си гледате децата уруди мръсни!!!! И жалба ми пуснали горките хора. Дано институциите да вземат детето на тези некадърни родители.

8

Камен

преди 6 години

Аз не мога да разбера какво е виновно детето, че хотела няма елементарна техническа поддръжка. Защо деца да не могат да влизат в джакузита или в сауни. В скандинавските страни децата от много малки влизат в сауната с родителите (естествено като спазват правила за безопасност). Безумно е да защитавате хотелиер, който не поддържа съораженията си в безопасно състояние и да се изсипва това върху родителите на детето.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво прави 4 годишен_дрисльо в джакузи? Макяси ли дири там?

6

11

преди 6 години

Изобщо деца не трябва да влизат в джакузита - там, където кой знае кви коитуси са се провеждали, там където пияни *** влизат и повръщат, понякога и се осират по три прасета едновременно.

5

Анонимен

преди 6 години

Айде стига, децата са виновни. Къде е договорът за поддръжка от лицензирана фирма, с лицензиран специалиста за това. Така икономиката излиза на светло и се носи отговорност. А не Пешо да го поддържа без знания, квалификация и с домашни подръчни материали. Колко случай вече имаше? От немърливост и неправилна поддръжка. Така едно дете беше ударено от ток на климатика, имаше смърт на едно чуждо дете, засмукване за пореден път.

4

Дюдю

преди 6 години

Кутев ще да е бил. Само той смучче толкова силно.

3

Анонимен

преди 6 години

Бащата да погледне от добрата страна. Момченцето като порасне, ще вади голем бахур 30 санта и ще *** жените като риба и ще ги пълни като агни, чак бащата ще умре от завист защо и на него не му го е засмукал

2

В. Магриотов

преди 6 години

И в моя хотел са идвали такива селски семейства, пълна трагедия. Малките калпазани са оставени да вилнеят без надзор докато родителите им се тъпчат със евтини сирене и лютеница от мини маркета, мизерията след тях не искам и да коментирам.

1

.

преди 6 години

От какъв зор ще набутат 4 годишно дете в джакузи?Навсякуде, където съм бил и е имало джакузи минималната разрешена възраст е била 6 години, а на някой дори и 12.По-скоро тъпите родители са за съд.