Снимка: архив Reuters
fallback

9-годишно дете пострада във Вършец след като беше ритнато от кон, съобщи "24 часа".

Инцидентът е станал вчера около 16:30 на ул. "Четвърта" в града.

Незавързан кон е ритнал в предната част на главата 9-годишното момче от София, което ударило коня с ръка.

Пострадалото дете е транспортирано от роднини във ФСМП Вършец, а впоследствие - в МБАЛ Монтана, където е установено, че е със спукан череп и с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Ми то като е от София, не значи, че е от улица "ОБОРИЩЕ"?!ВСЕ ПАК И "ФАКУЛТЕТО" Е В СОФИЯ, НАЛИ. ПЪК И НА УЛИЦА ЧЕТВЪРТА ВЪВ ВЪРШЕЦ СИГУРНО НЕ ЖИВЕЯТ УЧИТЕЛИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ НА ТАЗИ УЛИЦА СЕ РАЗХОЖДАТ НЕВЪРЗАНИ КОНЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

Колко родители или учители учат децата на състрадание,че сме част от природата, да засадят една тревичка, да спасят животинка, изпаднала в беда, да почистят около дома! Мантрата е"живей бързо, консумирай повече, парите са всичко, след нас и потоп". Обичайна гледка е дете да се опитва да удари куче без причина, поощрено от баба си или друг възрастен. И с какво подобни амеби са нужни на тази планета? Вижте във Финландия какво правят в училище! Там водеща е обичта, тук омразата.

9

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно родителите му са го възпитали в дух на омраза към животните, започвайки с кучетата и котките, но това се пренася и към всичко друго - коне, хора, ... На 9 години е достатъчно голямо, за да не се бута между шамарите, но явно възпитанието в дух на омраза е било по-силно.

fallback