Снимка: flickr
fallback

Изнервен и преуморен от грижите по 92-годишната си баба пловдивчанин нападна полицай в едно от районните управления с химикал. Мъжът бил обвинен по Указа за борба с дребното хулиганство и бил предаден на съд, че е извършил непристойна проява, изразена в оскърбително отношение и поведение към органи на властта, с което е нарушил обществения ред и спокойствие.

Екшънът станал едва преди две седмици в пловдивското Второ районно управление. В края на август пловдивчанинът бил извикан в районното да даде обяснения по някаква преписка. Той отишъл няколко дни по-рано, но полицаят отказал да го приеме, което изнервило мъжа, разказва "Монитор".

Внукът започнал да крещи, да заплашва със самоубийство, отказвал да си покаже личната карта. След това ударил химикала в бюрото и го счупил, като гарнирал поведението си със словесна агресия – казал на полицая, че е корумпиран.

По време на съдебното дело мъжът се извинил за държането си, като обяснил, че се грижи за 92-годишната си баба, която е в тежко състояние.

Съдът се смилил над него и го глобил само със 100 лева по повдигнатите му обвинения. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

Полицейският участък е обществено място , като всяко държавно учреждение -не може да е частен кабинет на полицая нали Следователно всеки има право да заснеме на видео с телефона си срещата с полицая вътре Вадите телефона и снимате Държавният служител няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Полицаят се е съгласил да бъде сниман още като постъпва в полицията - закон за мвр ,чл3 т4 Може да видите в ютюб как го правят например в Украйна и дори в Русия

20

анонимен

преди 6 години

и защо го глобяват да глобят полицая които не може да оцени конкретнаситуация и да обслужи гражданите как в случая мвр помага на хората каквато ефункцията как ще разчитаме на тези хора в случаи на пожар наводнение илиземетресение след като не могат да проведат един елементарен разговор сьс сьсипанот грижи човек

19

Анонимен

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ!!! ЗВУЧИ НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНО!!! ПЪЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА В МВР!!!ДА ГИ СЪДИ!!!

fallback